Friptura

Piept de rata in sos de portocale
Piept de rata in sos de portocale

Astazi iti prezentam `Piept de rata in sos de portocale`, o reteta traditionala frantuzeasca. Este o reteta delicioasa, preparata din piept de rata, stropit cu sos de portocale si miere. Va fi un adevarat deliciu pentru toti membrii familiei!

Coaste de porc marinate, la gratar
Coaste de porc marinate, la gratar

Coastele de porc sunt un adevarat deliciu, in special atunci cand sunt marinate. Astazi iti recomandam o reteta speciala, care in mod sigur iti va trezi toate papilele gustative si nici nu iti vei da seama cand ai terminat de mancat.

Pastrama din carne de porc
Pastrama din carne de porc

Trebuie sa incercati aceasta reteta de pastrama. Este foarte buna, frageda si aromata! O puteti incerca si in varianta cu carne de curcan insa daca vreti un Craciun traditional, preparati aceasta reteta.

Frigarui cu pui picant, in stil marocan
Frigarui cu pui picant, in stil marocan

O idee minunata pentru pranz sau cina, aceste frigarui cu pui picant sunt delicioase si usor de preparat. Serveste-le calde, cu iaurt, alaturi de o portie de cuscus pentru o masa marocana autentica. Pofta buna!

Frigarui de peste
Frigarui de peste

Iata o reteta inedita de frigarui de peste, care in mod sigur va face deliciul oricarui gratar in familie sau cu prietenii. Se prepara foarte usor, iar carnea frageda de peste este usor de digerat si are un gust deosebit.

Frigarui de pui cu miere si lime
Frigarui de pui cu miere si lime

Se apropie sezonul cald, asa ca orice am alege sa preparam, trebuie sa fie simplu si usor de facut. Mancarea facuta pe gratar este mult mai buna, iar daca adaugam cateva ingredinte precum miere sau lime, in mod sigur preparatul va fi un succes.

Frigarui de pui cu ardei si rosii cherry
Frigarui de pui cu ardei si rosii cherry

Frigaruile se prepara atat de simplu si sunt atat de usor de digerat. Alege sa prepari frigarui pentru orice ocazie si toata lumea va fi incantata. In plus, nu trebuie sa le prepari neaparat la gratar. Le poti prepara si pe grill, in casa.

Frigarui de curcan cu ananas si piure de broccoli
Frigarui de curcan cu ananas si piure de broccoli

Carnea de curcan si ananasul dulceag si suculent sunt o combinatie dietetica si innebunitoare pentru oricine. Incearc-o si tu! Broccoli este cunoscut pentru proprietatile sale anticancerigene asa ca piureul va asezona minunat frigaruile sanatoase.

Friptura de miel cu rodie si nuci
Friptura de miel cu rodie si nuci

Vrei sa pregatesti ceva inedit pentru masa de Paste? Iata o reteta de friptura de miel cu rodie si nuci, incredibil de gustoasa. Este foarte usor de preparat, nu necesita mult timp si in mod sigur va fi preparatul-vedeta.

Rulada de miel cu ierburi aromatice
Rulada de miel cu ierburi aromatice

Friptura de miel este nelipsita de pe masa de Paste. Incanta-ti invitatii cu aceasta reteta de rulada cu ierburi aromatice. Carnea frageda de miel si aroma puternica a ierburilor vor fi o combinatie deosebita.

Friptura de miel cu portocale si rozmarin
Friptura de miel cu portocale si rozmarin

Pe masa de Paste, friptura de miel cu portocale este un preparat inedit si extrem de apreciat. Reteta nu este una complicata insa pentru a fi bine patrunsa, carnea de miel trebuie sa zaboveasca in cuptor pret de o ora si jumatate. Pofta buna!

Piept de pui cu ciuperci si anghinare
Piept de pui cu ciuperci si anghinare

Iata un mod inedit de a prepara pieptul de pui. Joaca-te cu aromele si prepara aceasta minunata reteta, cu piept de pui, ciuperci si anghinare, pentru ca toata familia sa fie multumita. Nu este greu de preparat, insa necesita rabdare si atentie.

Cotlet de porc cu sos de coacaze rosii
Cotlet de porc cu sos de coacaze rosii

Incearca o reteta speciala, pentru zilele de sarbatoare! Cotlet de porc cu sos de coacaze rosii va face deliciul tuturor invitatilor, fie ca vei servi aceasta friptura la o cina de ziua onomastica, fie ca o vei alege pentru masa festiva de Craciun sau Revelion.

Pui la cuptor cu sos de portocale
Pui la cuptor cu sos de portocale

Prepara o reteta cu specific evreiesc, folosind doar cateva ingrediente simple. Puiul cu miere si sos de portocala va fi in mod sigur pe placul tuturor celor din familie. In plus, poate fi un preparat inedit si pentru acele zile cand ai invitati la masa.

Pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice
Pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice

Mielul de Paste are o carne delicioasa care devine suculenta si aromata daca este gatita cum trebuie. Pulpa de miel cu ierburi aromatice este un preparat ideal pentru masa sarbatorilor pascale. Bucura-te de acest savuros preparat!

Costite de miel la cuptor cu sos de vin rosu
Costite de miel la cuptor cu sos de vin rosu

Iata o reteta de costite de miel la cuptor, cu sos de vin rosu. Este excelenta pentru ziua de Paste, in plus, cei dragi in mod sigur vor fi incantati de un asemenea preparat. Costitele de miel cu sos de vin pot fi servite simple sau cu o garnitura de legume.

Kebab de miel cu sos marinat Guinness
Kebab de miel cu sos marinat Guinness

Guinness este o bere ideala pentru gatit, deoarece contine mai multe arome discrete, ce pot evidentia celelalte ingrediente. Pregateste acest preparat inedit si-ti vei impresiona cu siguranta prietenii!

Coaste de porc la cuptor cu ceapa si usturoi
Coaste de porc la cuptor cu ceapa si usturoi

Ce zici de niste coaste suculente cu ceapa calita si sos de soia si usturoi? Daca mai tii cont si de faptul ca usturoiul si ceapa contin substante antiseptice care te ajuta sa-ti cresti imunitatea, abia astepti sa incinzi cuptorul.

Curcan la cuptor cu sos de mere
Curcan la cuptor cu sos de mere

Daca te-ai saturat de carnea de porc, iti propunem o reteta cu carne de curcan, mai ales ca aceasta carne este gustoasa, satioasa, dar si dietetica. Iata o reteta de curcan la cuptor, cu glazura aromata care se serveste cu un sos de mere.

File de somon cu piper rosu si lamaie
File de somon cu piper rosu si lamaie

Iti place pestele? Atunci ai grija ca acesta sa nu lipseasca de pe masa ta de sarbatori. Iti recomandam somonul cu piper rosu si lamaie, un preparat savuros, sofisticat si mai ales delicios. Se poate servi ca atare, sau alaturi de o garnitura.

Rulada de carne in bacon
Rulada de carne in bacon

Iata o reteta de rulada de carne in bacon, este pur si simplu apetisanta. Va arata perfect pe masa de Craciun sau de Revelion. In plus, cei din familie sau invitatii vor fi impresionati de savoarea si gustul acestei rulade.

Carbonade Flamande
Carbonade Flamande

Astazi va prezentam o reteta ce se prepara cu carne de porc, mai exact Carbonade Flamande. Este o friptura cu specific belgian, frageda, gustoasa si usor de preparat. Va face deliciul oricarei mese in famile. Noi va uram pofta buna!

Pui la cuptor cu gutui
Pui la cuptor cu gutui

Astazi am pregatit o reteta culinara de sezon, plina de aromele si deliciile toamnei. Carnea de pui este foarte gustoasa si usoara pentru organism iar gutuile ii dau o aroma aparte. Daca te-ai saturat de pui prajit la tigaie, noi iti propunem aceasta reteta.

Friptura de vita la gratar
Friptura de vita la gratar

Vacanta de 1 Mai este aproape, vremea pare sa tina cu noi, asa ca iesirea la iarba verde si pregatirea unor preparate deliciose pe gratar sunt absolut obligatorii. Va recomandam o friptura de vita usor de pregatit, dar absolut delicioasa.

Cotlete de miel cu feta si lamaie
Cotlete de miel cu feta si lamaie

Se poate face o friptura delicioasa si fara pulpa de miel. Cotletele de miel cu suprafata crocanta si interior fraged, ierburile proaspete, lamaia si pasta cremoasa de branza feta sunt combinate in aceasta friptura rapid de facut pentru masa de Paste.

Friptura de ied marinata in sos de iaurt
Friptura de ied marinata in sos de iaurt

Preparatele din carne de ied sunt o alternativa inedita pentru carnea de miel. Caietulcuretete.com ne ofera o reteta delicioasa de friptura de ied marinata in sos de iaurt, un preparat ce va face deliciul mesei de sarbatoare.

Frigarui din carne de miel condimentata
Frigarui din carne de miel condimentata

Pentru sarbatoarea Pascala va oferim retete gustoase si usor de pregatit. Frigaruile din carne de miel condimentata sunt foarte savuroase, acestea putand fi servite simple sau alaturi de garniturile dumneavoastra preferate.

Butterfish file la cuptor
Butterfish file la cuptor

Butterfish este un peste marin care se gaseste si la noi atat in restaurante cat si in comert. Acest peste contine cu 50% mai multe omega 3 decat somonul si are o aroma mai discreta fata de somon. Iti prezentam o reteta simpla cu butterfish file la cuptor.

Pulpa de curcan pe pat de cartofi
Pulpa de curcan pe pat de cartofi

Carnea de curcan este vestita atat pentru aportul mic de grasimi, cat si pentru gustul sau aromat. Combinata cu cartofi putin rumeniti si usor condimentati dezvaluie un preparat perfect pentru o cina de sarbatoare.

Iepure cu verdeturi aromate
Iepure cu verdeturi aromate

O friptura diferita de tot ce-am consumat in ultima perioada, cand pe masa s-au aflat preponderent preparate din carne de porc sau peste. Iepurele este foarte gustos mai ales in combinatie cu verdeturi aromate!

Recomandari