Friptura
Astazi iti prezentam `Piept de rata in sos de portocale`, o reteta traditionala frantuzeasca. Este o reteta delicioasa, preparata din piept de rata, stropit cu sos de portocale si miere. Va fi un adevarat deliciu pentru toti membrii familiei!
Coastele de porc sunt un adevarat deliciu, in special atunci cand sunt marinate. Astazi iti recomandam o reteta speciala, care in mod sigur iti va trezi toate papilele gustative si nici nu iti vei da seama cand ai terminat de mancat.
Trebuie sa incercati aceasta reteta de pastrama. Este foarte buna, frageda si aromata! O puteti incerca si in varianta cu carne de curcan insa daca vreti un Craciun traditional, preparati aceasta reteta.
O idee minunata pentru pranz sau cina, aceste frigarui cu pui picant sunt delicioase si usor de preparat. Serveste-le calde, cu iaurt, alaturi de o portie de cuscus pentru o masa marocana autentica. Pofta buna!
Iata o reteta inedita de frigarui de peste, care in mod sigur va face deliciul oricarui gratar in familie sau cu prietenii. Se prepara foarte usor, iar carnea frageda de peste este usor de digerat si are un gust deosebit.
Se apropie sezonul cald, asa ca orice am alege sa preparam, trebuie sa fie simplu si usor de facut. Mancarea facuta pe gratar este mult mai buna, iar daca adaugam cateva ingredinte precum miere sau lime, in mod sigur preparatul va fi un succes.
Frigaruile se prepara atat de simplu si sunt atat de usor de digerat. Alege sa prepari frigarui pentru orice ocazie si toata lumea va fi incantata. In plus, nu trebuie sa le prepari neaparat la gratar. Le poti prepara si pe grill, in casa.
Carnea de curcan si ananasul dulceag si suculent sunt o combinatie dietetica si innebunitoare pentru oricine. Incearc-o si tu! Broccoli este cunoscut pentru proprietatile sale anticancerigene asa ca piureul va asezona minunat frigaruile sanatoase.
Vrei sa pregatesti ceva inedit pentru masa de Paste? Iata o reteta de friptura de miel cu rodie si nuci, incredibil de gustoasa. Este foarte usor de preparat, nu necesita mult timp si in mod sigur va fi preparatul-vedeta.
Friptura de miel este nelipsita de pe masa de Paste. Incanta-ti invitatii cu aceasta reteta de rulada cu ierburi aromatice. Carnea frageda de miel si aroma puternica a ierburilor vor fi o combinatie deosebita.
Pe masa de Paste, friptura de miel cu portocale este un preparat inedit si extrem de apreciat. Reteta nu este una complicata insa pentru a fi bine patrunsa, carnea de miel trebuie sa zaboveasca in cuptor pret de o ora si jumatate. Pofta buna!
Iata un mod inedit de a prepara pieptul de pui. Joaca-te cu aromele si prepara aceasta minunata reteta, cu piept de pui, ciuperci si anghinare, pentru ca toata familia sa fie multumita. Nu este greu de preparat, insa necesita rabdare si atentie.
Incearca o reteta speciala, pentru zilele de sarbatoare! Cotlet de porc cu sos de coacaze rosii va face deliciul tuturor invitatilor, fie ca vei servi aceasta friptura la o cina de ziua onomastica, fie ca o vei alege pentru masa festiva de Craciun sau Revelion.
Prepara o reteta cu specific evreiesc, folosind doar cateva ingrediente simple. Puiul cu miere si sos de portocala va fi in mod sigur pe placul tuturor celor din familie. In plus, poate fi un preparat inedit si pentru acele zile cand ai invitati la masa.
Mielul de Paste are o carne delicioasa care devine suculenta si aromata daca este gatita cum trebuie. Pulpa de miel cu ierburi aromatice este un preparat ideal pentru masa sarbatorilor pascale. Bucura-te de acest savuros preparat!
Iata o reteta de costite de miel la cuptor, cu sos de vin rosu. Este excelenta pentru ziua de Paste, in plus, cei dragi in mod sigur vor fi incantati de un asemenea preparat. Costitele de miel cu sos de vin pot fi servite simple sau cu o garnitura de legume.
Guinness este o bere ideala pentru gatit, deoarece contine mai multe arome discrete, ce pot evidentia celelalte ingrediente. Pregateste acest preparat inedit si-ti vei impresiona cu siguranta prietenii!
Ce zici de niste coaste suculente cu ceapa calita si sos de soia si usturoi? Daca mai tii cont si de faptul ca usturoiul si ceapa contin substante antiseptice care te ajuta sa-ti cresti imunitatea, abia astepti sa incinzi cuptorul.
Daca te-ai saturat de carnea de porc, iti propunem o reteta cu carne de curcan, mai ales ca aceasta carne este gustoasa, satioasa, dar si dietetica. Iata o reteta de curcan la cuptor, cu glazura aromata care se serveste cu un sos de mere.
Iti place pestele? Atunci ai grija ca acesta sa nu lipseasca de pe masa ta de sarbatori. Iti recomandam somonul cu piper rosu si lamaie, un preparat savuros, sofisticat si mai ales delicios. Se poate servi ca atare, sau alaturi de o garnitura.
Iata o reteta de rulada de carne in bacon, este pur si simplu apetisanta. Va arata perfect pe masa de Craciun sau de Revelion. In plus, cei din familie sau invitatii vor fi impresionati de savoarea si gustul acestei rulade.
Astazi va prezentam o reteta ce se prepara cu carne de porc, mai exact Carbonade Flamande. Este o friptura cu specific belgian, frageda, gustoasa si usor de preparat. Va face deliciul oricarei mese in famile. Noi va uram pofta buna!
Astazi am pregatit o reteta culinara de sezon, plina de aromele si deliciile toamnei. Carnea de pui este foarte gustoasa si usoara pentru organism iar gutuile ii dau o aroma aparte. Daca te-ai saturat de pui prajit la tigaie, noi iti propunem aceasta reteta.
Vacanta de 1 Mai este aproape, vremea pare sa tina cu noi, asa ca iesirea la iarba verde si pregatirea unor preparate deliciose pe gratar sunt absolut obligatorii. Va recomandam o friptura de vita usor de pregatit, dar absolut delicioasa.
Se poate face o friptura delicioasa si fara pulpa de miel. Cotletele de miel cu suprafata crocanta si interior fraged, ierburile proaspete, lamaia si pasta cremoasa de branza feta sunt combinate in aceasta friptura rapid de facut pentru masa de Paste.
Preparatele din carne de ied sunt o alternativa inedita pentru carnea de miel. Caietulcuretete.com ne ofera o reteta delicioasa de friptura de ied marinata in sos de iaurt, un preparat ce va face deliciul mesei de sarbatoare.
Pentru sarbatoarea Pascala va oferim retete gustoase si usor de pregatit. Frigaruile din carne de miel condimentata sunt foarte savuroase, acestea putand fi servite simple sau alaturi de garniturile dumneavoastra preferate.
Butterfish este un peste marin care se gaseste si la noi atat in restaurante cat si in comert. Acest peste contine cu 50% mai multe omega 3 decat somonul si are o aroma mai discreta fata de somon. Iti prezentam o reteta simpla cu butterfish file la cuptor.
Carnea de curcan este vestita atat pentru aportul mic de grasimi, cat si pentru gustul sau aromat. Combinata cu cartofi putin rumeniti si usor condimentati dezvaluie un preparat perfect pentru o cina de sarbatoare.
O friptura diferita de tot ce-am consumat in ultima perioada, cand pe masa s-au aflat preponderent preparate din carne de porc sau peste. Iepurele este foarte gustos mai ales in combinatie cu verdeturi aromate!