Rulada de miel cu ierburi aromatice

Rulada de miel cu ierburi aromatice

Friptura de miel este nelipsita de pe masa de Paste. Incanta-ti invitatii cu aceasta reteta de rulada cu ierburi aromatice. Carnea frageda de miel si aroma puternica a ierburilor vor fi o combinatie deosebita.

Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • ulei de masline50 ml
  • rozmarin1 legatura
  • menta3 fire
  • cimbru2 fire
  • oregano3 fire
  • carne de miel2 kg
  • usturoi verde4 fire
Preparare

Carnea se curata de pielite, se spala. Cu ajutorul unui cutit i se da o forma plata pentru a o putea rula frumos.

Verdeturile se spala si se toaca marunt apoi se amesteca cu usturoi pisat, sare, piper, ulei de masline. Trebuie sa obtineti o pasta groasa de ierburi.

Intindem bucata de carne pe un fund de lemn si peste ea intindem pasta de ierburi. Se infasoara carnea sub forma unei rulade si de leaga strans cu ata.

Se pune rulada intr-o tava unsa cu unt. Rulada se unge cu putin ulei de masline si peste ea se toarna ~200 ml vin rosu apoi se da la cuptor timp de o ora la foc mediu.

Se serveste cu garnitura de cartofi, orez sau legume.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Si febra pe care o sadeai in mine
  • person

    "el scrie jurnalul unui filosof mincinos. eu sunt amanta filosofului. a￯i nu am de ce sa￯ mint."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right