Fettuccini cu dovlecei
Folositi cu incredere pastele specific italiene, fettuccini, pentru un preparat gustos si usor digerabil.
Ingrediente
- ciuperci400 g
- piper0 dupa gust
- dovlecel250 g
Preparare
Pastele fettuccini se fierb in apa cu sare si se scurg.
Pieptii de pui se taie fasiute lungi si subtiri, la fel ca si dovleceii si impreuna se pun la prajit.
Intr-o tigaie se prajeste ceapa tocata marunt, ciupercile tocate, pana se rumenesc, apoi se adauga smantana si se amesteca mereu.
Se asezoneaza cu sare, piper, busuioc si se adauga puiul prajit cu dovleceii.
Peste toate amestecate se adauga pastele fettucini scurse de zeama.
Intr-o tava se aseaza toata compozitia, se rade mozzarella si se da la cuptor 2-3 minute, pana ce aceasta se topeste.
Tips
In farfurie, peste fiecare portie se poate presara si nucsoara macinata.