Coaste de porc la cuptor cu ceapa si usturoi

Coaste de porc la cuptor cu ceapa si usturoi

Ce zici de niste coaste suculente cu ceapa calita si sos de soia si usturoi? Daca mai tii cont si de faptul ca usturoiul si ceapa contin substante antiseptice care te ajuta sa-ti cresti imunitatea, abia astepti sa incinzi cuptorul.

Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  revelion  onomastica  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • usturoi uscat6 catei
  • sare0
  • piper0
  • amidon1 lingurita
  • sos de soia50 ml
  • zahar brun1 cana
  • coaste de porc1300 g
Preparare

Aseaza coastele intr-o oala si pune apa cat sa le acopere. Adauga ceapa, cateva prafuri de sare si niste boabe de piper. Lasa coastele la fiert, apoi lasa-le sa fiarba la foc mic timp de doua ore, pana cand coastele devin fragede.

Da cuptorul la 150 de grade.

Amesteca sosul de soia, zaharul brun, usturoiul si amidonul de porumb.

Scoate cu grija coastele din apa si pune-le intr-o tava in care in prealabil ai pus hartie de copt.

Unge coastele cu sosul de usturoi si lasa-le la copt, dar nu uita sa le mai ungi si dupa 15, respctiv 30 de minute cu sos.

Recomandari