Frigarui de curcan cu ananas si piure de broccoli

Frigarui de curcan cu ananas si piure de broccoli

Carnea de curcan si ananasul dulceag si suculent sunt o combinatie dietetica si innebunitoare pentru oricine. Incearc-o si tu! Broccoli este cunoscut pentru proprietatile sale anticancerigene asa ca piureul va asezona minunat frigaruile sanatoase.

Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  ziua copilului  onomastica  
Ingrediente
  • ananas1 bucata
  • broccolli500 g
  • sare0
  • smantana150 ml
  • unt nesarat20 g
  • piept de curcan500 g
Preparare

Desfa buchetelele de broccoli si pune-le la fiert la abur intr-o sita metalica asezata deasupra unei oale cu apa fiarta, acoperita cu un capac. Presara sare peste broccoli si lasa-l la abur timp de 30 de minute. Dupa ce s-a inmuiat, paseaza broccoli-ul cu unt si smantana. Amesteca bine pana obtii o consistenta cremoasa.

Spala pieptul de curcan si sterge-l cu un prosop absorbant apoi taie-l in cubulete. Infige pe betele de frigarui, alternativ, carne de curcan si bucatele de ananas. Pune frigaruile pe gratarul incins si intoarce-le pe toate fetele . Serveste cu piureul de broccoli.

Recomandari