Friptura

Rulouri de vitel cu ceapa verde
Rulouri de vitel cu ceapa verde

Aroma carnii de vitel este de necontestat gatita in acest fel, in care ceapa cerde imprumuta carnii o savoare delicata.

Cotlete de porc cu ceapa verde
Cotlete de porc cu ceapa verde

Un preparat festiv foarte potrivit pentru sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena.

Pui umplut cu ficatei
Pui umplut cu ficatei

Pentru co masa intre prieteni alege puiul ca fel principal si umple-l cu ficatei prajiti, foarte gustosi.

Pui cu parmezan si crutoane
Pui cu parmezan si crutoane

Crutoanele prajite in ulei cu usturoi, in combinatie cu parmezanul aromat dau savoare pieptului de pui si il transforma in vedeta cinei.

Pui in sos de coriandru
Pui in sos de coriandru

Un sos aromat, care merge de minune cu carnea dulce a puiului, sosul de coriandru ii intregeste savoarea.

Pui la tava cu sos de usturoi
Pui la tava cu sos de usturoi

Se pregateste foarte usor si este deosebit de aromat, gratie combinatiei de usturoi, smantana si cascaval.

Aripioare picante cu ghimbir
Aripioare picante cu ghimbir

Adu bucataria chinezeasca la tine pe masa si serveste-ti prietenii cu delicioase aripioare picante, alaturi de un savuros orez chinezesc.

Ficatei libanezi
Ficatei libanezi

O reteta deosebita din toate punctele de vedere, ficateii libanezi incanta prin savoarea data de mixul de condimente orientale, in combinatie cu savoarea ficateilor de pasare.

Pulpa de miel cu gutui
Pulpa de miel cu gutui

Friptura de miel este delicioasa daca adaugi in tava si cateva felii mari de gutui care ii vor spori aroma.

Peste cu ghimbir
Peste cu ghimbir

Ghimbirul este un condiment care reuseste sa puna in valoare savoarea pestelui.

Piept de pui umplut si rulat
Piept de pui umplut si rulat

Daca va place carnea de pui dar uneori o considerati prea lipsita de gust, incercati aceasta combinatie dintre pieptul de pui, baconul aromat si ceapa verde. Este o combinatie ce va va trezi toate simturile iar cei dragi nu vor ezita sa va felicite pentru alegerea facuta.

Somon cu sos de iaurt si curry
Somon cu sos de iaurt si curry

Alege pestele ca masa principala de Dragobete si alege somonul pentru gustul sau desavarsit, mai ales in combinatie cu iaurt.

Pui Marinara
Pui Marinara

Preparat astfel, puiul este foarte gustos si isi pastreaza aspectul suculent, asa ca se pot folosi cu incredere si piepti de pui.

Pulpe de pui cu stafide
Pulpe de pui cu stafide

Reteta trimisa de Catrinoiu Melania Un mod mai gustos de a gati clasicele pulpe de pui. Aroma stafidelor in sos sporesc gustul delicios al puiului.

Frigarui cu carnati
Frigarui cu carnati

Ti-au ramas carnati de la sarbatori insa te-ai saturat sa ii tot prajesti? Prepara niste frigarui cu ei si vei avea savoare si diversitate.

Pulpe de pui vanatoresti
Pulpe de pui vanatoresti

Puiul devine o delicatesa desavarsita gatit in acest mod, caci combinatia savuroasa de vin rosu, ceapa si pulpe de pui da gata orice critic culinar.

Rata cu mere
Rata cu mere

Foarte gustoasa, rata la cuptor merge de minune cu merele aromate si ea constituie un preparat foarte potrivit pentru a doua zi de Craciun.

Muschi de porc umplut
Muschi de porc umplut

Un preparat rafinat pentru masa traditionala de Craciun, muschiul umplut este plin de savoare si foarte fraged.

Friptura de porc cu mere, la cuptor
Friptura de porc cu mere, la cuptor

Un deliciu gastronomic pentru masa de Craciun, friptura de porc cu mere la cuptor va umple de savoare mesele de sarbatori.

Pui la cuptor cu portocale
Pui la cuptor cu portocale

Reteta traditionala frantuzeasca, puiul cu portocale reprezinta o varianta usoara si gustoasa pentru cinele din perioada sarbatorilor.

Muschi de porc cu lamaie
Muschi de porc cu lamaie

Un preparat gustos si aromat, o combinatie inedita de acrisor, dulce si amarui.

Bacon rulat cu ficatei de pasare
Bacon rulat cu ficatei de pasare

Combinatia dintre baconul condimentat si ficateii dulci de pasare creeaza un preparat perfect pentru o cina in familie.

Frigarui asortate
Frigarui asortate

Avand un gust delicios, frigaruile au constituit intotdeauna un preparat apetisant pentru oricine. Pregateste niste frigarui asortate si impresioneaza-ti invitatii!

File de curcan in sos de vin spumant
File de curcan in sos de vin spumant

File de curcan in sos de vin spumant: impresioneaza-ti prietenii intr-o dupa amiaza de duminica cu o mancare rafinata si savuroasa. Imbinarea perfecta a carnii de curcan cu sosul de vin spumant creeaza senzatii nebanuite si in mod sigur vor atrage laudele si admiratia invitatilor.

Friptura in crusta de cafea si piper
Friptura in crusta de cafea si piper

Cu toate ca este o reteta putin neobisnuita pentru a prepara o friptura, o veti iubi de indata ce o veti gusta, tocmai pentru ca are ingrediente ce contrasteaza.

Pulpa de miel la cuptor cu sos
Pulpa de miel la cuptor cu sos

Pulpa de miel la grill cu sos - o reteta foarte gustoasa de miel la cuptor si un sos ce ii confera o savoare deosebita. Pregateste aceasta reteta pentru o zi de Paste petrecuta in familie. O poti servi cu garnitura de legume la abur sau pur si simplu cu salata verde.

Muschi de porc umplut cu spanac
Muschi de porc umplut cu spanac

Muschiul de porc umplut cu spanac, ceapa, usturoi si crutoane, este o combinatie apetisanta si crocanta, potrivita pentru orice eveniment, fie ca este Craciun, Paste sau orice alta sarbatoare in familie. Pofta buna!

Pui chinezesc glazurat
Pui chinezesc glazurat

Pui chinezesc glazurat - tenta orientala a acestui preparat imbinata cu gustul select al caramelului, fac din acesta mancare de pui o delicioasa cina.

Aripioare de pui
Aripioare de pui

Aripioare de pui - acest fel de mancare este similar cu aripioarele picante servite intr-un celebru lant de restaurante chinezesti. Daca veti incerca o data acest preparat, veti ajunge sa il iubiti!

Porc la gratar
Porc la gratar

Porc la gratar - o mancare chinezeasca originara din sud - estul Chinei. Preparatul duce cu gandul la pregatirea carnii pe o furculita lunguiata, cu ajutorul caruia se intoarce porcul si se rumeneste uniform la foc deschis.

Recomandari