Friptura

Aroma carnii de vitel este de necontestat gatita in acest fel, in care ceapa cerde imprumuta carnii o savoare delicata.

Un preparat festiv foarte potrivit pentru sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena.

Pentru co masa intre prieteni alege puiul ca fel principal si umple-l cu ficatei prajiti, foarte gustosi.

Crutoanele prajite in ulei cu usturoi, in combinatie cu parmezanul aromat dau savoare pieptului de pui si il transforma in vedeta cinei.

Un sos aromat, care merge de minune cu carnea dulce a puiului, sosul de coriandru ii intregeste savoarea.

Se pregateste foarte usor si este deosebit de aromat, gratie combinatiei de usturoi, smantana si cascaval.

Adu bucataria chinezeasca la tine pe masa si serveste-ti prietenii cu delicioase aripioare picante, alaturi de un savuros orez chinezesc.

O reteta deosebita din toate punctele de vedere, ficateii libanezi incanta prin savoarea data de mixul de condimente orientale, in combinatie cu savoarea ficateilor de pasare.

Friptura de miel este delicioasa daca adaugi in tava si cateva felii mari de gutui care ii vor spori aroma.

Ghimbirul este un condiment care reuseste sa puna in valoare savoarea pestelui.

Daca va place carnea de pui dar uneori o considerati prea lipsita de gust, incercati aceasta combinatie dintre pieptul de pui, baconul aromat si ceapa verde. Este o combinatie ce va va trezi toate simturile iar cei dragi nu vor ezita sa va felicite pentru alegerea facuta.

Alege pestele ca masa principala de Dragobete si alege somonul pentru gustul sau desavarsit, mai ales in combinatie cu iaurt.

Preparat astfel, puiul este foarte gustos si isi pastreaza aspectul suculent, asa ca se pot folosi cu incredere si piepti de pui.

Reteta trimisa de Catrinoiu Melania Un mod mai gustos de a gati clasicele pulpe de pui. Aroma stafidelor in sos sporesc gustul delicios al puiului.

Ti-au ramas carnati de la sarbatori insa te-ai saturat sa ii tot prajesti? Prepara niste frigarui cu ei si vei avea savoare si diversitate.

Puiul devine o delicatesa desavarsita gatit in acest mod, caci combinatia savuroasa de vin rosu, ceapa si pulpe de pui da gata orice critic culinar.

Foarte gustoasa, rata la cuptor merge de minune cu merele aromate si ea constituie un preparat foarte potrivit pentru a doua zi de Craciun.

Un preparat rafinat pentru masa traditionala de Craciun, muschiul umplut este plin de savoare si foarte fraged.

Un deliciu gastronomic pentru masa de Craciun, friptura de porc cu mere la cuptor va umple de savoare mesele de sarbatori.

Reteta traditionala frantuzeasca, puiul cu portocale reprezinta o varianta usoara si gustoasa pentru cinele din perioada sarbatorilor.

Un preparat gustos si aromat, o combinatie inedita de acrisor, dulce si amarui.

Combinatia dintre baconul condimentat si ficateii dulci de pasare creeaza un preparat perfect pentru o cina in familie.

Avand un gust delicios, frigaruile au constituit intotdeauna un preparat apetisant pentru oricine. Pregateste niste frigarui asortate si impresioneaza-ti invitatii!

File de curcan in sos de vin spumant: impresioneaza-ti prietenii intr-o dupa amiaza de duminica cu o mancare rafinata si savuroasa. Imbinarea perfecta a carnii de curcan cu sosul de vin spumant creeaza senzatii nebanuite si in mod sigur vor atrage laudele si admiratia invitatilor.

Cu toate ca este o reteta putin neobisnuita pentru a prepara o friptura, o veti iubi de indata ce o veti gusta, tocmai pentru ca are ingrediente ce contrasteaza.

Pulpa de miel la grill cu sos - o reteta foarte gustoasa de miel la cuptor si un sos ce ii confera o savoare deosebita. Pregateste aceasta reteta pentru o zi de Paste petrecuta in familie. O poti servi cu garnitura de legume la abur sau pur si simplu cu salata verde.

Muschiul de porc umplut cu spanac, ceapa, usturoi si crutoane, este o combinatie apetisanta si crocanta, potrivita pentru orice eveniment, fie ca este Craciun, Paste sau orice alta sarbatoare in familie. Pofta buna!

Pui chinezesc glazurat - tenta orientala a acestui preparat imbinata cu gustul select al caramelului, fac din acesta mancare de pui o delicioasa cina.

Aripioare de pui - acest fel de mancare este similar cu aripioarele picante servite intr-un celebru lant de restaurante chinezesti. Daca veti incerca o data acest preparat, veti ajunge sa il iubiti!

Porc la gratar - o mancare chinezeasca originara din sud - estul Chinei. Preparatul duce cu gandul la pregatirea carnii pe o furculita lunguiata, cu ajutorul caruia se intoarce porcul si se rumeneste uniform la foc deschis.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
""violenta este ultimul refugiu al celor incompetenti" isaac asimov"