Muschi de porc umplut

Muschi de porc umplut

Un preparat rafinat pentru masa traditionala de Craciun, muschiul umplut este plin de savoare si foarte fraged.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ou1 bucata
  • vin alb150 ml
  • usturoi uscat1 capatana
  • piper0 dupa gust
  • dafin2 foi
Preparare

Muschiul de porc se portioneaza in 2 bucati egale care se cresteaza pe toata lungimea lor, obtinandu-se doua felii subtiri si plate.

Carnea tocata se amesteca cu ou batut, sare, piper, condimentele pentru carne tocata si jumatate din capatana de usturoi, zdrobit bine.

Se unge fiecare felie de muschi cu putin ulei de masline si se aseaza jumatate din compozitia de carne tocata.

Dupa umplere, feliile de muschi se ruleaza cu grija, fara sa strangem prea tare si apoi se cos cu ata groasa (sau se prind foarte bine cu scobitori lungi, speciale pentru rulada).

Intr-o oala punem apa, vinul, foile de dafin, sare, piper si usturoiul ramas si asezam bucatile de muschi umplut. Lasam sa fiarba 45 de minute.

Se scot bucatile de muschi din oala, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se presara deasupra ierburi aromate si se mai da la cuptor 15 minute.

Tips

Se servesc cu garnitura de legume.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Inchiriere apartament la Nisipurile de Aur Bulgaria
  • person

    "don't matter what you do, give everything you have, be the best."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere