Pui umplut cu ficatei
Pentru co masa intre prieteni alege puiul ca fel principal si umple-l cu ficatei prajiti, foarte gustosi.
Ingrediente
- ou3 bucati
- patrunjel0
- usturoi uscat4 catei
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- cascaval200 g
- paine2 felii
- supa de pui1 ceasca
- ceapa verde1 legatura
- ficatei pasare300 g
- pui1 bucata
Preparare
Ficatelul se toaca bucatele foarte mici si se prajeste in putin uleui, apoi se scurge.
Ceapa verde, usturoiul si verdeata se toaca marunt, se amesteca cu sare, piper, cele 3 oua batute, miezul de paine si apoi cu ficatelul prajit si cu cascavalul ras.
Puiul se spala, se unge cu ulei si condimente si apoi se umple cu amestecul de ficatei, punandu-se scobitori la intrare, sa nu iasa umplutura.
Se pune puiul intr-un vas inalt, se toarna supa de pui amestecata cu condimente, deasupra si se lasa la cuptor timp de 1,5 ore, pana ce puiul este foarte bine facut si carnea se desprinde usor de pe os.
Tips
Se serveste fierbinte, alaturi de piure de cartofi.