Aripioare de pui

Aripioare de pui - acest fel de mancare este similar cu aripioarele picante servite intr-un celebru lant de restaurante chinezesti. Daca veti incerca o data acest preparat, veti ajunge sa il iubiti!
Ingrediente
- miere2 linguri
- usturoi uscat3 catei
Preparare
Taiati aripile de pui in doua la mijloc si asezati-le intr-un vas mare de ceramica.
Amestecati intr-o cana sosul de soia, uleiul de alune, sosul de tomate, mierea, sosul de chili, usturoiul si condimentele, apoi turnati totul peste pui. Intoarceti puiul pe toate partile, acoperiti vasul si puneti-l la frigider pentru cel putin 2 ore sau chiar peste noapte, daca va permite timpul.
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius si puneti puiul intr-o tava unsa cu ulei.
Tineti la cuptor timp de 60-65 de minute, intorcand si pe cealalta parte, pana cand aripioarele sunt rumenite si patrunse.
Tips
Puteti servi aceste aripioare cu diferite garnituri: orez, cartofi prajiti sau gratinati, etc.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca - sf.augustin"