Frigarui asortate

Frigarui asortate

Avand un gust delicios, frigaruile au constituit intotdeauna un preparat apetisant pentru oricine. Pregateste niste frigarui asortate si impresioneaza-ti invitatii!

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • rosie3 bucati
  • piper0 dupa gust
  • carne de vita500 g
  • ceapa rosie2 bucati
Preparare

Se portioneaza carnea de porc si cea de vita in cubulete mici si se lasa la marinat in putin ulei de masline cu condimente.

Se curate ceapa si ardeiul si se taie, ceapa on rondele sau patrate, ardeiul in cubulete.

Rosiile se taie in felii de grosime medie si se pipereaza.

Se pun alternativ pe tepusa de frigaruie unsa cu ulei bucatele de carne si de legume.

Se pun frigaruile pe gratarul incins, uns cu ulei si cu condimente, intorcandu-se pe toate partile.

Dupa ce s-au facut se pun pe un platou si se orneaza cu frunze de salata verde, creata.

Tips

Se poate rade putin cascaval peste frigaruile incinse.

Recomandari