Rulouri de vitel cu ceapa verde

Aroma carnii de vitel este de necontestat gatita in acest fel, in care ceapa cerde imprumuta carnii o savoare delicata.
Ingrediente
- ceapa alba1 bucata
- miere2 lingurite
- usturoi uscat4 catei
- ulei de masline4 linguri
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- carne de vitel8 bucati
- susan4 lingurite
- chilli2 lingurite
- ceapa verde1 legatura
Preparare
Feliile de carne se mai bat putin cu ciocanul de carne, sa fie foarte subtiri si elastice, apoi se ung cu putin ulei de masline, sare si piper.
Se amesteca bine mierea de albine cu condimentele, ceapa verde tocata marunt, ceapa alba, semintele de susan, praful de chilli si usturoiul pisat.
Se pune amestecul pe feliile de carne, se ruleaza si se pun rulourile la prajit cateva minute.
Tips
Pentru a sta rulate se prind cu cate 2 scobitori.