Piept de pui umplut si rulat

Piept de pui umplut si rulat

Daca va place carnea de pui dar uneori o considerati prea lipsita de gust, incercati aceasta combinatie dintre pieptul de pui, baconul aromat si ceapa verde. Este o combinatie ce va va trezi toate simturile iar cei dragi nu vor ezita sa va felicite pentru alegerea facuta.

Specificamerican
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
nunta  zile de nastere  cina romantica  ziua femeii  
Ingrediente
  • sare0 dupa gust
  • bacon8 felii
  • smantana400 ml
  • chilli0 dupa gust
  • ceapa verde4 fire
  • piept pui4 bucati
  • praf de usturoi0 dupa gust
  • piper verde0 dupa gust
Preparare

Feliile de bacon se pun pe un gratar la rumenit, pana se inmoaie, apoi se presara pe ele piper verde.

Intr-un castron se amesteca ceapa verde toccata marunt, smantana, praful de chilli si de usturoi, sare si piper verde si se umplu cu aceasta compozitie cei 4 piepti de pui.

Se inched pieptii de pui cu scobitori, apoi in jurul fiecarui piepot se ruleaza care 2 felii de bacon cu piper, fixandu-se si acestea.

Se pun intr-o tava si se da tava la cuptor 30-35 de minute, pana se rumenesc pieptii de pui.

Tips

Se serveste fierbinte.

Recomandari