Muschi de porc umplut cu spanac

Muschi de porc umplut cu spanac

Muschiul de porc umplut cu spanac, ceapa, usturoi si crutoane, este o combinatie apetisanta si crocanta, potrivita pentru orice eveniment, fie ca este Craciun, Paste sau orice alta sarbatoare in familie. Pofta buna!

Specificgrecesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii398 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba80 g
  • ketchup30 ml
  • margarina clasica40 g
  • spanac142 g
  • usturoi uscat1 catel
  • chimen1 g
  • suc de portocale60 ml
  • crutoane35 g
  • muschi file1400 g
  • sos teriyaki30 ml
Preparare

Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius.

Sotati spanacul in unt, ceapa si usturoiul la foc mic pana se inmoaie, apoi adaugati crutoanele.

Taiati muschiul de porc pe jumatate pe lungime, fara sa va duceti cu cutitul pana jos. Umpleti muschiul cu mixtura de spanac si securizati cu sfoara de bucatarie.

Intr-un bol amestecati ketchup, suc de portocale si sos teriyaki. Stropiti muschiul cu jumatate din acest amestec si presarati chimen deasupra, puneti intr-un vas adanc si coaceti la 180 grade Celsius neacoperit timp de o ora, stropiti cu restul de amestec si tineti la cuptor inca o ora acoperit.

Recomandari