Pui cu taitei la cuptor

Pui cu taitei la cuptor... un mod confortabil de a scapa de bataia de cap pentru cina. Aceasta reteta va ofera o modalitate ieftina si extrem de simpla de a prepara o reteta delicioasa pentru intraga familie, cu efort scazut, insa efect maxim garantat!
Ingrediente
- branza cheddar120 g
- ceapa alba1 bucata
- paste1 punga
- suc de lamaie2 linguri
- ardei capia1 bucata
- carne de pui200 g
- supa de pui850 g
- maioneza4 linguri
- ardei verde1 bucata
Preparare
Intr-un bol mare amestecati maioneza si sucul de lamaie. Adaugati puiul, ceapa taiata marunt, ardeii taiati si jumatate de cana branza ceddar (50 - 60 g), adaugati taiteii fierti in apa cu sare si amestecati.
Puneti amestecul intr-o tava unsa cu ulei, tineti la cuptor, neacoperit, la 180 grade Celsius - aproximativ 30 minute. Puneti deasupra branza ramasa si mai dati la cuptor inca 10 minute pana cand branza e topita.