Friptura

Praz prajit cu piept de pui
Praz prajit cu piept de pui

O friptura perfecta pentru zilele de dupa sarbatorile de iarna. Carnea de pui este usoara pentru organism si aduce suficiente proteine pentru a ne asigura o stare de sanatate optima, iar prazul este cunoscut pentru gustul sau aromat.

Friptura de purcel in coniac
Friptura de purcel in coniac

Aceasta reteta de friptura de purcel in coniac este preparatul perfect pentru masa speciala din seara magica de Craciun. Foarte gustoasa si frageda, carnea de purcel se combina fericit cu marinata de coniac aromat iar rezultatul va fi pe masura asteptarilor.

Cotlet de porc cu ghimbir si branza Emmental
Cotlet de porc cu ghimbir si branza Emmental

O friptura perfecta pentru zilele de sarbatoare. Coltletul de porc cu ghimbir si branza Emmental se va rumeni apetisant iar branza care se va topi il va imbraca minunat. Nu ai cum sa rezisti unei asemena ispite!

Peste pane cu piure de conopida
Peste pane cu piure de conopida

Aceasta reteta de peste pane cu piure de conopida este delicioasa si va fi cu siguranta vedeta unei mese imbelsugate intre prietenii apropiati. Foarte gustoasa si plina de ingrediente sanatoase, cu un aport insemnat de vitamine si minerale esentiale.

Somon prajit in tigaie cu grau integral
Somon prajit in tigaie cu grau integral

Aceasta reteta de somon prajit in tigaie cu grau integral este delicioasa si va face cu siguranta deliciul unei mese imbelsugate intre prietenii apropiati. Foarte gustoasa si plina de ingrediente sanatoase, cu un aport insemnat de vitamine si minerale esentiale.

Pui in crusta de unt si usturoi
Pui in crusta de unt si usturoi

O friptura perfecta pentru zilele reci.

Muschiulet de porc `En Papilotte` cu fenicul
Muschiulet de porc `En Papilotte` cu fenicul

Razvan Roman, marele castigator Academia MAGGI si absolvent al Ashburton Cookery School din Marea Britanie, ne propune o reteta britanica ispititoare.

Pui cu struguri si lamaie
Pui cu struguri si lamaie

Prepara aceasta friptura savuroasa si vei aduna numai laude!

Pastrama impanata la cuptor
Pastrama impanata la cuptor

Reteta de Pastrama impanata la cuptor este o reteta originala marca Academia Maggi! Este un preparat gustos care poate inlocui oricand cu succes mezelurile din comert.

Buffalo Wings
Buffalo Wings

Buffalo Wings este o reteta originala marca Academia Maggi! Gateste si tu acasa faimoasele aripioare picante americane! Buffalo Wings se pregatesc la cuptor si sunt delicioase, un adevarat festin american. Pofta buna!

Frigarui `Prosciutto Melon`
Frigarui `Prosciutto Melon`

Daca iti plac combinatiile inedite atunci cu siguranta vei indragi aceasta reteta consacrata!

Pulpe de pui pe pat de legume
Pulpe de pui pe pat de legume

Reteta de Pulpe de pui pe pat de legume este o reteta originala marca Academia Maggi! Veti obtine o friptura minunata si sanatoasa pentru orice ocazie.

Frigarui din ciupercute si pancetta
Frigarui din ciupercute si pancetta

Daca iti place carnea afumata pregateste niste frigarui inedite din ciupercute rumenite si pamcetta!

Frigarui din rinichi de miel
Frigarui din rinichi de miel

Daca iti place carnea de miel pregateste niste frigarui inedite din rinichi asezonat cu bacon!

Friptura de vitel in stil cubanez
Friptura de vitel in stil cubanez

Prepara o delicioasa friptura din pulpa de vitel marinata si suculenta!

Rata cu cartofi si curry
Rata cu cartofi si curry

Prepara o delicioasa cina de martisor cu piept de rata aromat si cartofi cu curry.

Peste cu ghimbir si ceapa verde
Peste cu ghimbir si ceapa verde

Pestele gatit in aburi are o aroma delicata si un gust inconfundabil, alaturi de ceapa verde.

Friptura din carne rosie cu sos de mustar
Friptura din carne rosie cu sos de mustar

De Sarbatori incearca o reteta noua pentru a da un gust aparte fripturii din carne rosie, fie ca e vorba de porc sau vita. Secretul sta in sosul delicios pe baza de mustar care va da o noua aroma fripturii tale traditionale.

Pui la cuptor cu mustar iute
Pui la cuptor cu mustar iute

Puiul la cuptor se numara adesea printre bunatatile pe care le punem pe masa de Sarbatori, pentru a mai varia si echilibra meniul traditional pe baza de porc. Iata o reteta inedita care va face senzatie!

Cotlet de porc cu sos de iaurt
Cotlet de porc cu sos de iaurt

Pentru ca in spectacolul culinar al toamnei regina preparatelor este carnea de porc, va oferim o reteta rapida de cotlet de porc cu sos de iaurt.

Pui la cuptor cu branza rasa
Pui la cuptor cu branza rasa

Puiul se serveste cald, alaturi de un pahar de vin alb demidulce.

Pui cu miere si portocale
Pui cu miere si portocale

O specialitate mai putin obisnuita, puiul cu miere si portocale este un deliciu pe care il poti pregati pentru familia ta la ocazii speciale. Pregateste o cina pentru sarbatoritii din familie combinand puiul cu mierea si portocalele aromate!

Curcan cu unt si usturoi
Curcan cu unt si usturoi

O reteta delicioasa si aromata, pentru o cina in familie.

Pulpe de curcan cu sos de arahide
Pulpe de curcan cu sos de arahide

Gateste atipic, combinand aromata carne de curcan cu dulcele sos de arahide.

Curcan cu sos de gutui
Curcan cu sos de gutui

O combinatie interesanta, intre carnea aromata de curcan si sosul de gutui acrisor.

Foie gras cu struguri
Foie gras cu struguri

Un preparat sofisticat, pentru adevaratii cunoscatori.

Pui cu prune si arpagic
Pui cu prune si arpagic

Daca nu stiai ca puiul se combina de minune cu prunele si arpagicul, este timpul sa afli si sa prepari ceva gustos pentru cina.

Iepure cu masline
Iepure cu masline

Un preparat clasic pentru o duminica in familie, iepurele cu masline este gustos, rapid de preparat si nu cu multe calorii.

Pui cu masline si cimbru
Pui cu masline si cimbru

Cimbrul este un condiment extraordinar de gustos in combinatie cu maslinele marinate, asa ca vei avea pe masa un preparat de zile mari! Fie ca vrei sa-ti rasfeti persoana iubita, fie ca vrei sa-ti impresionezi prietenii, cu acest preparat nu vei da niciodata gres!

Cotlet de porc in coniac
Cotlet de porc in coniac

Prepara cotlet de porc cu sos de coniac si vei obtine un preparat savuros si rafinat.

Recomandari