Frigarui din rinichi de miel

Frigarui din rinichi de miel

Daca iti place carnea de miel pregateste niste frigarui inedite din rinichi asezonat cu bacon!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • ulei de masline0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • bacon12 felii
  • rinichi12 bucati
  • otet0 dupa gust
  • ceapa verde1 legatura
Preparare

- Se spala foarte bine rinichii si se lasa in apa cu otet 1 ora.

- Se curata bine de pielitele albe si se taie in felii groase fiecare rinichi, iar baconul se taie in cubulete de 2 cm.

- Se aseaza alternativ pe betele de frigaruie rinichi, bacon, se sareaza si pipereaza.

- Se prajesc in ulei pana devin crocante apoi se aseaza pe un platou si se presara deasupra ceapa verde tocata.

Tips

Se servesc alaturi de orez si Ayran.

Recomandari