Pui la cuptor cu branza rasa

Puiul se serveste cald, alaturi de un pahar de vin alb demidulce.
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- cartof1 kg
- ceapa alba1 bucata
- margarina clasica100 g
- ulei de floarea-soarelui0
- marar1 legatura
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- branza de vaca250 g
- pui1 bucata
Preparare
Cartofii se curata, se spala si se aseaza cubulete in tava, alaturi de ceapa rasa marunt.
Se adauga putina apa in tava, ca sa se fiarba putin cartofii. Se condimenteaza puiul cu o lingurita rasa de sare si una de piper macinat dupa gust, se unge cu margarina dupa care se adauga branza rasa pe deasupra.
Se orneaza cu verdeata tocata marunt. Se lasa puiul sa se friga la cuptor cca 1 ora, pana cand se patrunde bine si se inmoaie carnea.
Tips
Tava, se roteste, ca mancarea sa se faca uniform. Reteta trimisa de Gheorghe Andreea Mihaela, Bucuresti
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Cu zodia Gemeni si al ei horoscop zilnic 2009
- person
"iata un horoscop zilnic pentru 2009 interesant despre toate zodiile!"