Frigarui din ciupercute si pancetta

Frigarui din ciupercute si pancetta

Daca iti place carnea afumata pregateste niste frigarui inedite din ciupercute rumenite si pamcetta!

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • ciuperci24 bucati
  • ulei de masline0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • bacon12 felii
  • salvie24 frunze
  • pancetta24 felii
  • piper alb0 dupa gust
Preparare

- Se spala foarte bine ciupercutele Champignon, se curata de pielite, li se scoate piciorul si se toaca marunt.

- Baconul se taie in cubulete de 2 cm si se amesteca cu piciorusele de ciuperci, apoi cu sare, piper si putin ulei de masline.

- Palariile ciupercutelor se rumenesc putin in tigaia incinsa, fara ulei, apoi se umplu cu amestecul din bacon si picioruse si se invelesc ulterior in feliile subtiri de pancetta.

- Se aseaza alternativ pe betele de frigaruie ciupercutele astfel pregatite.

- Se pun pe gratarul incins pana se rumenesc frumos.

Tips

Se servesc fierbinti sau reci cu piure de cartofi.

Recomandari