Pastrama impanata la cuptor

Pastrama impanata la cuptor

Reteta de Pastrama impanata la cuptor este o reteta originala marca Academia Maggi! Este un preparat gustos care poate inlocui oricand cu succes mezelurile din comert.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • mustar0 boabe
  • pastrama porc700 g
  • patrunjel0 dupa gust
  • usturoi uscat1 capatana
  • ulei de masline3 linguri
  • rozmarin0 dupa gust
  • cimbru0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • slanina3 felii
  • praf de usturoi0 dupa gust
Preparare

- Ungem pastrama cu uleiul de masline.

- Amestecam condimentele si frecam pastrama cu amestecul de condiment.

- Cu un cutit foarte bine ascutit crestam pastrama pe diagonala, de la dreapta la stanga si invers. Apoi, impanam carnea cu bucatelele de slaninuta si cateii de usturoi.

- Punem pastrama intr-o punga pentru friptura pe care o legam bine si o dam la cuptorul incins la 180 de grade. Se coace 40-45 de minute.

Recomandari