Pastrama impanata la cuptor

Reteta de Pastrama impanata la cuptor este o reteta originala marca Academia Maggi! Este un preparat gustos care poate inlocui oricand cu succes mezelurile din comert.
Ingrediente
- mustar0 boabe
- pastrama porc700 g
- patrunjel0 dupa gust
- usturoi uscat1 capatana
- ulei de masline3 linguri
- rozmarin0 dupa gust
- cimbru0 dupa gust
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- slanina3 felii
- praf de usturoi0 dupa gust
Preparare
- Ungem pastrama cu uleiul de masline.
- Amestecam condimentele si frecam pastrama cu amestecul de condiment.
- Cu un cutit foarte bine ascutit crestam pastrama pe diagonala, de la dreapta la stanga si invers. Apoi, impanam carnea cu bucatelele de slaninuta si cateii de usturoi.
- Punem pastrama intr-o punga pentru friptura pe care o legam bine si o dam la cuptorul incins la 180 de grade. Se coace 40-45 de minute.