Praz prajit cu piept de pui

O friptura perfecta pentru zilele de dupa sarbatorile de iarna. Carnea de pui este usoara pentru organism si aduce suficiente proteine pentru a ne asigura o stare de sanatate optima, iar prazul este cunoscut pentru gustul sau aromat.
Ingrediente
- sare1 praf
- piper1 praf
- praz2 bucati
- faina de grau4 linguri
- carne de pui2 bucati
- unt nesarat75 g
Preparare
Se spala si se curata bine praziul, apoi se toaca in rondele foarte subtiri care se tavalesc prin sare si faina.
Se pune untul la topit intr-o tigaie si cand este gata se da tigaia deoparte.
Se iau cele 2 bucati de piept de pui, se sareaza si se pipereaza si se rumenesc in tigaie pe ambele parti.
Se pun la scurs pe un servet absorbant.
In untul ramas de la pui se rumeneste bine prazul rondele apoi se aseaza impreuna cu puiul pe un platou.
Tips
Se poate pune si piper verde iute pentru un gust mai picant.