Friptura din carne rosie cu sos de mustar

De Sarbatori incearca o reteta noua pentru a da un gust aparte fripturii din carne rosie, fie ca e vorba de porc sau vita. Secretul sta in sosul delicios pe baza de mustar care va da o noua aroma fripturii tale traditionale.
Ingrediente
- mustar2 linguri
- sare0
- piper0
- smantana2 linguri
- carne de vita1 bucata
Preparare
Carnea rosie se prajeste intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei de masline.
Cand este gata, se asaza pe o farfurie. In aceeasi tigaie se amesteca mustarul si smantana pana cand acesta devine o crema consistenta.
Dupa gust se poate adauga in sos sare si piper. La final, se toarna sosul peste carne.
Tips
Sosul este ideal pentru carnea rosie, iar datorita ingredientului secret, mustarul, noul gust al fripturii tale ii va cuceri pe toti invitatii de la masa de Sarbatori!.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"