Peste pane cu piure de conopida

Peste pane cu piure de conopida

Aceasta reteta de peste pane cu piure de conopida este delicioasa si va fi cu siguranta vedeta unei mese imbelsugate intre prietenii apropiati. Foarte gustoasa si plina de ingrediente sanatoase, cu un aport insemnat de vitamine si minerale esentiale.

Timp prepararesemipreparat
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  onomastica  
Ingrediente
  • lapte8 linguri
  • ou2 bucati
  • ulei de floarea-soarelui100 ml
  • sare1 praf
  • piper1 praf
  • conopida2 bucati
  • amestec pane4 linguri
  • pangasius8 bucati
Preparare

Tamponati pestele cu un servet de bucatarie, apoi sarati-l si piperati-l.

Amestecati ouale batute bine cu amestecul de pane si tavaliti bucatile de peste prin amestec.

Prajiti fileurile de pangasius intr-o tigaie pana devin aurii si asezati-le in 4 farfurii, intinse, cate 2 felii pe fiecare.

Fierbeti bine conopida curatata, pasati-o si amestecati-o cu sare si lapte dulce.

Tips

Serviti preparatul fierbinte.

Recomandari