Cotlet de porc cu ghimbir si branza Emmental

Cotlet de porc cu ghimbir si branza Emmental

O friptura perfecta pentru zilele de sarbatoare. Coltletul de porc cu ghimbir si branza Emmental se va rumeni apetisant iar branza care se va topi il va imbraca minunat. Nu ai cum sa rezisti unei asemena ispite!

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
craciun  revelion  onomastica  
Ingrediente
  • ulei de masline2 linguri
  • sare1 praf
  • piper1 praf
  • suc de lamaie1 lingurita
  • ghimbir1 lingura
  • branza emmentaler4 bucati
  • unt nesarat1 lingurita
  • cotlet de porc4 bucati
Preparare

Intr-un castron se face un amestec din ghimbir razuit fin, un strop de zeama de lamaie, doua linguri de ulei de masline, sare, piper.

Fiecare cotlet se unge cu acest amestec aromat si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se da la cuptor timp de 20 de minute.

Cand cotletele sunt aproape rumenite se aseaza pe fiecare cotlet cate o felie de branza Emmental si se da din nou la cuptor pentru ~5 minute.

Se serveste cu garnitura de piure.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
cercei 2
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere