Ciuperci cu sos de ceapa

Ciuperci cu sos de ceapa

Mancarurile de post si mai ales cele din ciuperci sunt delicioase si satioase, de aceea va propunem reteta de ciuperci cu sos de ceapa. Aceste ciuperci cu sos de ceapa au un sos de-a dreptul delicios care le fac irezitibile. Ciuperci cu sos de ceapa putem prepara de fapt oricand avem pofta de

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii200 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  Retete de post  
Ingrediente
  • ceapa alba400 g
  • ciuperci500 g
  • vin alb100 ml
  • bulion100 g
Preparare

Ciupercile spalate bine in apa rece si taiate felii se pun intr-un vas acoperit la foc potrivit;

Ceapa se caleste, se amesteca cu ciupercile si se stinge cu bulion. Cand sunt aproape inabusite se adauga vin, sare, piper, foaia de dafin si verdeata, lasandu-se la fiert inca 15-20 de minute.
Se servesc reci, cu garnitura de orez cu unt sau cartofi natur.

Tips

Se serveste cu patrunjel sau marar proasoat, tocat pe deasupra.

Recomandari