Peste cu ghimbir si ceapa verde

Pestele gatit in aburi are o aroma delicata si un gust inconfundabil, alaturi de ceapa verde.
Recomandat pentru Evenimente
valentine`s dayIngrediente
- ulei de masline2 linguri
- sare0
- piper0 dupa gust
- ghimbir2 bucati
- sos de soia4 linguri
- coriandru0
- cod2 bucati
- otet de orez2 linguri
- ceapa verde2 legaturi
Preparare
Pestele se curata bine de organe, de solzi si se spala in cateva ape apoi se tamponeaza cu un servet de hartie.
Ceapa verde se taie marunt, iar ghimbirul felii medii.
Se unge putin pestele cu ulei de masline, se umple cu ghimbir, ceapa verde, sare si piper, apoi cu coriandru.
Se pregateste o marinata din otetul de orez si sosul de soia.
Se pune pestele umplut pe un suport, deasupra unui vas cu aburi pana este patruns bine apoi se mai pune 5 minute pe gratarul incins.
Tips
Se serveste fierbinte alaturi de sosul de marinata.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Atentie la "seducatori"
- person
""nu vreau decat un colt de cer sa cada pe pamant...""