Peste cu ghimbir si ceapa verde

Peste cu ghimbir si ceapa verde

Pestele gatit in aburi are o aroma delicata si un gust inconfundabil, alaturi de ceapa verde.

Specificmediteranean
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
valentine`s day  
Ingrediente
  • ulei de masline2 linguri
  • sare0
  • piper0 dupa gust
  • ghimbir2 bucati
  • sos de soia4 linguri
  • coriandru0
  • cod2 bucati
  • otet de orez2 linguri
  • ceapa verde2 legaturi
Preparare

Pestele se curata bine de organe, de solzi si se spala in cateva ape apoi se tamponeaza cu un servet de hartie.

Ceapa verde se taie marunt, iar ghimbirul felii medii.

Se unge putin pestele cu ulei de masline, se umple cu ghimbir, ceapa verde, sare si piper, apoi cu coriandru.

Se pregateste o marinata din otetul de orez si sosul de soia.

Se pune pestele umplut pe un suport, deasupra unui vas cu aburi pana este patruns bine apoi se mai pune 5 minute pe gratarul incins.

Tips

Se serveste fierbinte alaturi de sosul de marinata.

Recomandari