Cotlete de porc cu ciuperci

Cotlete de porc cu ciuperci

Cotlete de porc cu ciuperci - Bucura-te de o mancare delicioasa de sarbatori, preparand aceasta friptura de porc cu ciuperci. Cotletele de porc cu ciuperci te vor incanta cu savoarea si gustul deosebit! Pofta buna!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  craciun  revelion  paste  
Ingrediente
  • ciuperci800 g
  • vin alb1 pahar
  • usturoi uscat5 catei
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • cotlet de porc6 bucati
  • condimente carne de porc0 dupa gust
Preparare

Cotletele de porc se asaza in tava si se ung cu ulei, se presara deasupra condimentele, piperul si sarea, dupa care se adauga 1 cana apa. Se introduc in cuptor, se lasa la foc usor, adaugand din cand in cand putina apa;

Intre timp se curata ciupercile, se spala si se taie feliute mai mari ( se pot folosi ciuperci la cutie);

Cand carnea este aproape gata se adauga ciupercile si vinul, se mai lasa pana se rumeneste bine carnea, apoi se toaca usturoiul si se adauga deasupra, se lasa in cuptor, dar se inchide focul.

Tips

Cititi si aceste retete de porc: Ciolan de porc crocant Ciolan de porc cu varza

Recomandari