Rosii umplute cu sufleu de branza

Rosii umplute cu sufleu de branza

Rosii umplute cu sufleu de branza - O asociere excelenta de rosii cu branza. Rosiile umplute cu sufleu de branza sunt potrivite atat pentru diverse ocazii, cat si zile obisnuite. Asadar, daca-ti plac aperitivele calde, trebuie sa-l incerci pe acesta.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
nunta  zile de nastere  cina romantica  craciun  valentine`s day  onomastica  
Ingrediente
  • lapte2 cesti
  • ou2 bucati
  • rosie10 bucati
  • unt2 linguri
  • sare0 dupa gust
  • branza de vaca2 linguri
  • faina1 lingura
Preparare

Rosiile se taie in latime si se scobesc de miez;

Se lasa cu gura in jos sa se scurga;

Faina se prajeste cu putin unt si se stinge cu o lingura de lapte;

Se adauga branza rasa, galbenusurile, sare si albusurile batute spuma;

Se umple rosiile cu acest sos si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu unt, la foc mediu.

Tips

Se servesc calde.

Recomandari