Rosii umplute cu sufleu de branza

Rosii umplute cu sufleu de branza - O asociere excelenta de rosii cu branza. Rosiile umplute cu sufleu de branza sunt potrivite atat pentru diverse ocazii, cat si zile obisnuite. Asadar, daca-ti plac aperitivele calde, trebuie sa-l incerci pe acesta.
Ingrediente
- lapte2 cesti
- ou2 bucati
- rosie10 bucati
- unt2 linguri
- sare0 dupa gust
- branza de vaca2 linguri
- faina1 lingura
Preparare
Rosiile se taie in latime si se scobesc de miez;
Se lasa cu gura in jos sa se scurga;
Faina se prajeste cu putin unt si se stinge cu o lingura de lapte;
Se adauga branza rasa, galbenusurile, sare si albusurile batute spuma;
Se umple rosiile cu acest sos si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu unt, la foc mediu.
Tips
Se servesc calde.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Scrisoarea unei femei
- person
"ia de la fiecare doar cat poate sa dea si da fiecaruia doar cat merita."