Friptura

Saltimboca ala romana
Saltimboca ala romana

Saltimboca ala romana adica pulpa de vitel sau muschi de porc cu prosciuto este o delicioasa friptura preparata italieneste. Carnea de porc din saltimboca ala romana este preparata atat de delicios incat se topeste pur si simplu in gura. Iar aspectul si mirosul acestei saltimboca ala romana nu iti

Friptura la cuptor
Friptura la cuptor

Gurmanzii si mai ales amatorii de carne vor aprecia intotdeauna o friptura la cuptor, pregatita clasic. Aceasta friptura la cuptor este deosebit de tentanta si gustoasa. Putem pregati aceasta friptura la cuptor, oricand nu vom avea alta solutie pentru ca toata lumea va fi entuziasmata.

Fileuri de peste impletite la cuptor
Fileuri de peste impletite la cuptor

Fileuri de peste impletite la cuptor este un fel fantezist si delicios de a gati pestele. Putem sa ne bucuram de fileuri de peste impletite la cuptor si in perioadele de post, cu dezlegare la peste. Aceste fileuri de peste impletite la cuptor sunt usor de facut si sunt foarte gustoase.

Felii de curcan cu sos gorgonzola
Felii de curcan cu sos gorgonzola

Daca aveti invitati special si vreti sa uimiti pe toata lumea, va recomandam reteta de felii de curcan cu sos gorgonzola. Aceasta friptura speciala sub forma de felii de curcan cu sos gorgonzola are un aspact spectaculos de apetisant. Cu aceste felii de curca cu sos gorgonzola seara va fi o reusita

Porc cu lamaie si rozmarin
Porc cu lamaie si rozmarin

Lamaia este cea mai importanta sursa de vitamina C dar in acelasi timp este un ingredient deosebit pentru preparate culinare diverse, asa cum este acest porc cu lamaie si rozmarin. Gustul si aroma deosebita a acestui porc cu lamaie si rozmarin, il fac sa fie irezistibil. Mai mult acest porc cu

Pastrav cu piper verde si lamaie
Pastrav cu piper verde si lamaie

Pastrav cu piper verde si lamaie este o reteta delicioasa si sanatoasa pe baza de peste. Preparat dupa reteta de pastrav cu piper verde si lamaie, gustul dulce si savuros al pastravului va fi pus si mai bine in evidenta. La acest pastrav cu piper verde si lamaie putem servi garnitura de cartofi

Piept de pui cu ciuperci
Piept de pui cu ciuperci

Piept de pui cu ciuperci - Vreti sa preparati ceva rapid, usor si atat de apetisant incat merge si pentru o cina romantica? Va oferim reteta de piept de pui cu ciuperci. Acest piept de pui cu ciuperci facut din pui cu cascaval si ciuperci si este chiar o bunatate. Fragezimea pieptului de pui

Curcan umplut
Curcan umplut

Craciunul este marcat printr-o masa bogata, din care nu trebuie sa lipseasca friptura de porc, colacii, sarmalele, cozonacul, fructele, pestele, dulciurile si, bineinteles, bautura. Pentru cei care nu sunt adeptii carnii de porc, va recomandam reteta de curcan umplut.

Tochitura
Tochitura

Tochitura este unul din cele mai delicioase moduri de a frige bucati de carne diferite. Astfel in tochitura se pun la facut bucati de carne de porc, de oaie, de pui, organe, eventual organe. Si pentru ca tochitura sa nu fie prea grea, se prepara un mujdei de usturoi clasic. Tochitura pregatita

Tochitura moldoveneasca
Tochitura moldoveneasca

Iata o reteta pentru zona Moldovei. Amestecul delicios de carnuri, ceapa, usturoi si mirodenii fac din aceasta tochitura un preparat irezistibil.

Miel ca la greci
Miel ca la greci

Vrei o schimbare in meniul tau obisnuit? Esti in Grecia si accepti provocarea? Iata o reteta de miel ca la greci acasa, pe care o sa o devorezi impreuna cu cei dragi. Acest miel ca la greci se va topi pur si simplu in gura. Te invitam sa servesti acest miel ca la greci cu orez sau legume preparate

Rata cu cinci mirodenii
Rata cu cinci mirodenii

Poate ca pana la aceasta reteta nu ati fost mari amatori de carne de rata, dar dupa ce veti pregati si gusta rata cu cinci mirodenii, va veti ragandi. Rata cu cinci mirosuri este un preparat chinezesc cu arome imbietoare, un aspect mai mult decat apetisant. Cat priveste gustul acestei fripturi de

Pui picant Teriyaki
Pui picant Teriyaki

Mancarea chinezeasca cu betisoare traditionale sau tacamuri clasice, se consuma ca o curiozitate mai intii, dar imediat esti cucerit si vrei sa incerci si alte combinatii-savuroase, inedite asa cum este si acest pui picant Teriyaki. Denumirea acestui pui picant Teriyaki este o combinatie de doua

Porc dulce acrisor
Porc dulce acrisor

Porc dulce acrisor este o mancare foarte populara in China si in bucataria internationala. Putem prepara porc dulce-acrisor dupa mai multe retete, inlocuind ingredientele tipic chinezesti cu ce gasim pe piata. De asemenea putem adauga langa bucatile de porc, din reteta de porc dulce-acrisor, ardei

Friptura de pui cu vegetale
Friptura de pui cu vegetale

Friptura de pui cu vegetale este o friptura sanatoasa si suculenta de pui asezonat cu legume. Aceasta friptura de pui cu vegetale va avea niste miresme apetisante datorita amestecurilor si a sosului cu busuioc, ca sa nu mai vorbim de aspectul percutant colorat. Ramane sa incercati aceasta friptura

File de peste cu menta si coriandru
File de peste cu menta si coriandru

Aceasta reteta de file peste cu menta si coriandru, este delicioasa si usor de preparat. Va recomandam cu succes reteta de file de peste cu menta si coriandru, pentru prepararea unui peste mai mare. Reteta de file de peste cu menta si coriandru este savuroasa si delicioasa si va fi votata de toti

Peste in crusta de portocale
Peste in crusta de portocale

Pestele in crusta de portocale este un preparat usor de pregatit si foarte savuros, ideal pentru perioada postului cand sunt dezlegari la peste. Combinatia inedita dintre portocala si fileurile de pangasius va surprinde intr-un mod placut orice gurmand.

Pulpa de porc cu nectarine
Pulpa de porc cu nectarine

Iata un preparat apetisant, pulpa de porc cu nectarine care va fi pe gustul tuturor gurmanzilor si amatorilor de friptura de porc. Pentru aceasta delicioasa pulpa de porc cu nectarine, trebuie aleasa carne de calitate. Iar in timpul prepararii acestui preparat de pulpa de porc cu nectarine trebuie

Friptura de pui la gratar, cu legume si sos pesto
Friptura de pui la gratar, cu legume si sos pesto

Friptura de pui la gratar, cu legume si sos pesto este un mod delicios de a pregati carnea de pui. Aceasta reteta de friptura de pui la gratar, cu legume si sos pesto, se face pe gratarul de tuci, isi pastreaza toata savoarea si se combina armonios cu gustul legumelor si al sosului pesto.

Friptura de miel cu piure de fasole si menta
Friptura de miel cu piure de fasole si menta

Iata un meniu pentru gurmanzi, foarte bun pentru mesele festive si pentru mesele de duminica luate impreuna cu familia, unde aceasta friptura de miel cu piure de fasole si menta primi aprobarea unanima. Friptura de miel cu piure de fasole si menta este o incantare pentru ochii, nasul si

Friptura de porc cu cirese
Friptura de porc cu cirese

Pentru gurmanzi sau pentru cei dispusi sa incerce mereu altceva recomandam aceasta reteta de sezon care prezinta o combinatie neasteptata dar savuroasa: friptura de porc cu cirese. Carnea frageda de porc si aroma cireselor va face ca cina sa fie una cu adevarat speciala.

Pui cu lamaie
Pui cu lamaie

Pentru zilele de duminica cand este toata familia la masa sau aveti invitati va recomandam acest delicios pui cu lamaie. Aceast pui cu lamaie va fi servit langa o salata de sezon sau cu muraturi si va fi apreciat de intreaga familie. Iar d-voastra daca sunteti la regim va veti putea limita, mancand

Cod la gratar cu crema de branza
Cod la gratar cu crema de branza

Pestele este sarac in calorii, se gateste si se digera usor de aceea il recomandam si sub forma de cod la gratar cu branza de vaci. Cod la gratar cu branza de vaci este o mancare excelenta pentru seara si pentru sfarsitul de saptamana. Va sugerez o garnitura excelenta si la fel de usoara, pentru

Piept de pui cu nuci caju
Piept de pui cu nuci caju

In nota optimista legata de gripa aviara va recomandam pentru acum sau altadata, o reteta excelenta de piept de pui cu nuci caju. Aceasta pentru ca nu putem renunta la carnea de pasare, care este sursa de proteine, cu putine calorii, asa ca daca te preocupa problema siluetei, aceasta este alegerea

Tandoori Chicken
Tandoori Chicken

Tandoori Chicken este un fel indian foarte popular de a gati carnea de pui, foarte gustos si usor de preparat. Numele de Tandoori Chicken vine de la denumirea cuptorului de argila folosit de indieni si pakistanezi – tandoor -, in care se fac mancarurile si painea lor nedospita. La prepararea de

Cod Meuniere
Cod Meuniere

Acest cod Meuniere se prepara dupa o metoda frantuzeasca bine cunoscuta in toata lumea. Cod Meuniere este usor si rapid de facut, codul poate fi oricand inlocuit cu platica sau calcan. Iubitorii de peste vor fi incantati de gustul acestui cod Meuniere, si pentru ca gustul oricarui peste alb poate

Chateaubriand
Chateaubriand

Chateaubriand este un fel de muschi de vita la gratar, al carui mod de a fi gatit implica multa filozofie, si din cauza ca este o friptura istorica foarte celebra. Ea a fost preparata acum vreo 200 de ani, de un bucatar renumit in acele timpuri pentru stapanul sau, vicontele de Chateaubriand.

Beef Stroganoff
Beef Stroganoff

De data aceasta va invit sa gatim friptura pe ruseste, dupa o reteta speciala, cunoscuta in toata lumea si anume Beef Stroganoff. Reteta este atribuita unui conte rus, foarte gurmand, pe nume Pavel Stroganoff, de fapt adevaratul creator se pare ca a fost bucatarul acestuia. Desi reteta de Beef

Miel mediteranean
Miel mediteranean

Daca sunteti amatori de carne de miel, va recomand prepararea de miel mediteraneean. Usturoiul pisat cu care se impaneaza carnea, da o aroma deosebita acestui miel mediteraneean. Iar amestecul cu oregano, rozmarin, piper si ardei rosu vor face din acest miel mediteraneean o delicatesa, pe care o

Pui cantonez dulce-acrisor
Pui cantonez dulce-acrisor

Una din delicatesele bucatariei franceze pe baza de pui, este cel de pui cantonez dulce-acrisor. Sosul de ananas cu otet de mar si sos de soia care scalda bucatelele de piept de pui, crocante fac din acest pui cantonez dulce-acrisor, un preparat savuros. Rafinamentul acestui pui cantonez

Recomandari