Piept de pui cu ciuperci

Piept de pui cu ciuperci

Piept de pui cu ciuperci - Vreti sa preparati ceva rapid, usor si atat de apetisant incat merge si pentru o cina romantica? Va oferim reteta de piept de pui cu ciuperci. Acest piept de pui cu ciuperci facut din pui cu cascaval si ciuperci si este chiar o bunatate. Fragezimea pieptului de pui

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • piper0 dupa gust
  • cascaval4 felii
Preparare

Se bate pieptul de pui ca pentru snitel, se pune in mijloc o feliuta de cascaval, deasupra 1-2 palarii de ciuperca si peste, alta feliuta de cascaval;

Se ruleaza carnea, se sareaza, se pun mirodenii si se prinde cu o scobitoare.
Se prajeste in ulei, foc moderat, cu capac deasupra.

Tips

Se poate decupa un buzunar fiecarei jumatati de piept, in care se introduc cascavalul si ciupercile; Se poate servi in functie de preferinta un vin alb demisec sau un vin rosu gen cabernet.

Recomandari