Friptura la cuptor

Friptura la cuptor

Gurmanzii si mai ales amatorii de carne vor aprecia intotdeauna o friptura la cuptor, pregatita clasic. Aceasta friptura la cuptor este deosebit de tentanta si gustoasa. Putem pregati aceasta friptura la cuptor, oricand nu vom avea alta solutie pentru ca toata lumea va fi entuziasmata.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
nunta  zile de nastere  
Ingrediente
  • cartof8 bucati
  • ulei de floarea-soarelui50 ml
  • usturoi uscat5 capatani
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • carne de porc4 bucati
  • apa50 ml
Preparare

Carnea si cartofii curatati, intregi, se pun in tava si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust;

Se adauga 4-5 catei de usturoi taiati rondele, uleiul si apa sa cuprinda pana la 1/2 friptura;

Se da la cuptor, se stropeste din cand in cand cu lingura din sosul format;

Se serveste cu mujdei de usturoi simplu sau la care se adauga 1 ligurita de zahar sau una de otet.

Recomandari