Cod la gratar cu crema de branza
Pestele este sarac in calorii, se gateste si se digera usor de aceea il recomandam si sub forma de cod la gratar cu branza de vaci. Cod la gratar cu branza de vaci este o mancare excelenta pentru seara si pentru sfarsitul de saptamana. Va sugerez o garnitura excelenta si la fel de usoara, pentru
Ingrediente
- patrunjel1 legatura
Preparare
Se aseaza fileurile de peste pe o tava tapetata cu hartie pergament sau folie de aluminiu, se presara cu sare si se pune in cuptorul incins, cam 10 minute;
Intre timp intr-un bol se pune branza de vaci, mozzarella, coaja de lamaie. pesmetul, sare si piper si se amesteca pana se omogenizeaza;
Se intorc fileurile si se acopera cu amestecul de branza, se mai tine in cuptor cam 8-10 minute pana cand pestele se patrunde si crusta de branza se rumeneste;
La sfarsit se pune peste fileuri un pic de unt si patrunjelul proaspat tocat.