Piept de pui cu nuci caju

Piept de pui cu nuci caju

In nota optimista legata de gripa aviara va recomandam pentru acum sau altadata, o reteta excelenta de piept de pui cu nuci caju. Aceasta pentru ca nu putem renunta la carnea de pasare, care este sursa de proteine, cu putine calorii, asa ca daca te preocupa problema siluetei, aceasta este alegerea

Specificchinezesc
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii400 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • ulei de floarea-soarelui2 linguri
  • sare0 dupa gust
  • caju100 g
  • orez300 g
  • amidon2 lingurite
  • coniac2 linguri
  • sos de soia2 linguri
  • supa de pui100 ml
  • ceapa verde1 legatura
  • piept pui4 bucati
Preparare

Se fierbe orezul in apa cu sare timp de 20 minute si apoi se scurge de apa;

Se amesteca amidonul cu putina apa, sosul de soia, vinarsul,si concentratul de pasare;

Se taie pieptul de pui in bucati foarte mici si se pun in ulei incins cam 5 minute pana se rumenesc;

Se adauga nucile caju si se mai tin pe foc cca 5 minute;

Se adauga amestecul de amidon peste pui, se pune sare si se mai tine 2 minute la foc mic, acoperit cu capac;

Se adauga ceapa taiata segmente de 3 cm si apoi se serveste cu orezul fiert.

Recomandari