Tochitura

Tochitura

Tochitura este unul din cele mai delicioase moduri de a frige bucati de carne diferite. Astfel in tochitura se pun la facut bucati de carne de porc, de oaie, de pui, organe, eventual organe. Si pentru ca tochitura sa nu fie prea grea, se prepara un mujdei de usturoi clasic. Tochitura pregatita

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii400 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • ciuperci1 cutie
  • usturoi uscat4 catei
Preparare

Se ia ceapa care se taie fidelute si se caleste, usturoiul se taie maruntel si se pune peste ceapa, se presara un pic de delikat, peste aceasta prajeala, se pun rosiile taiate marunt sau cutia de bulion si se acopera cu un capac sa se inabuse;

Carnea de porc se spala, se taie cubulete de marime potrivita, si se adauga peste ceapa inabusita;

Dupa 5 minute se adauga si pieptul de pui, ficatelul si ciupercutele intregi;

Se lasa sa fierba bine iar la sfarsit se adauga patrunjelul taiat foarte marunt.

Tips

Se serveste cu mamaliga alaturi. Incearca si reteta de tochitura moldoveneasca: Tochitura moldoveneasca .

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Hai sa
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere