Pulpa de porc cu nectarine

Pulpa de porc cu nectarine

Iata un preparat apetisant, pulpa de porc cu nectarine care va fi pe gustul tuturor gurmanzilor si amatorilor de friptura de porc. Pentru aceasta delicioasa pulpa de porc cu nectarine, trebuie aleasa carne de calitate. Iar in timpul prepararii acestui preparat de pulpa de porc cu nectarine trebuie

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii700 kcal
Recomandat pentru Evenimente
nunta  zile de nastere  
Ingrediente
  • cartof3 bucati
  • ceapa alba2 bucati
  • morcov8 bucati
  • mustar2 lingurite
  • nectarina8 bucati
  • ulei de masline2 linguri
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • carne de porc2 kg
  • scortisoara4 batoane
  • nucsoara1 bucata
  • dafin2 frunze
  • suc de portocale200 ml
  • supa de zarzavat300 ml
Preparare

Se incalzeste uleiul intr-un vas de inox, se adauga ceapa curatata si taiata marunt, pana devine aurie, se scoate si se pune deoparte;

Se pregateste pulpa de porc taind-o si ruland-o apoi, se tavaleste prin mustarul amestecat cu sare si piper si se pune in vasul cu uleiul ramas de la ceapa, se prajeste usor pe toate partile;

Se adauga peste friptura ceapa, frunzele de dafin, scortisoara, sare si piper, se toarna supa de legume, se acopera vasul cu o folie de aluminiu si se lasa la cuptor cca 1 ora;

Se scoate din cuptor vasul cu friptura si se adauga cartofii curatati si taiati felii groase, morcovii curatati si taiati bucati si sucul de portocale. Se acopera la loc si se lasa la cuptor inca 30 minute.

Se scoate friptura din cuptor se taie si se mai lasa 10 minute cu legumele impreuna, se serveste calda.

Tips

La intoarcerea fripturii nu folosi furculita, pentru ca daca o intepi vor iesi sucurile si gustul si savoarea se vor diminua.

Recomandari