Pui cu miere si portocale

Pui cu miere si portocale

O specialitate mai putin obisnuita, puiul cu miere si portocale este un deliciu pe care il poti pregati pentru familia ta la ocazii speciale. Pregateste o cina pentru sarbatoritii din familie combinand puiul cu mierea si portocalele aromate!

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  revelion  
Ingrediente
  • miere2 linguri
  • portocala1 bucata
  • sare1 praf
  • piper1 praf
  • ghimbir1 lingura
  • carne de pui2 bucati
  • usturoi granulat1 lingura
  • suc de portocale2 cesti
  • coaja rasa de portocala1 lingura
  • seminte de susan2 linguri
Preparare

Ai nevoie de doua bucati de piept de pui, dezosat. Pieptii de pui se pun la marinat 1 ora in amestecul format dintr-o ceasca suc de portocale, ghimbirul ras, praful de usturoi, sare si piper si apoi se pun la prajit pana se rumenesc.

Se aseaza carnea intr-un vas termorezistent, se unge cu miere, se presara coaja de portocale si semintele de susan si se pune ce-a de-a doua ceasca de suc de portocale, iar langa pui, feliile de portocala.

Se da vasul la cuptor 15 minute, pana se rumeneste.

Tips

Se poate servi cu orez chinezesc.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
stihii
  • person

    "nu renunta niciodata la ce iti place!!!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere