Prajitura cu malai si ananas de post

Prajitura cu malai si ananas de post

Iata o reteta inedita de prajitura cu malai, numai buna de incercat in perioada postului. Si pentru a-i da totusi putin gust, noi ne-am gandit sa adaugam si putin ananas. In mod sigur aceasta prajitura va fi pe placul celor din familia ta.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
post  
Recomandat pentru Dieta
Retete de post  
Ingrediente
  • zahar1 cana
  • ananas1 conserva
  • faina de porumb12 linguri
  • margarina clasica1 cana
  • sare0
  • praf de copt2 prafuri
  • faina de grau16 linguri
Preparare

Se pune margarina intr-un vas pentru a se topi, apoi se adauga zaharul si se amesteca pana se omogenizeaza totul.

Separat se amesteca faina de grau cu faina de porumb, cu sarea si praful de copt si apoi seamesteca cu margarina.
Ulterior se adauga iaurtul de post si se amesteca totul pana se omogenizeaza.

Este nevoie de o tava pe care se va aseza hartie de copt sau se va unge cu ulei si se presara faina, ca apoi sa se poata turna continutul.

Dupa ce se intinde continutul pe toata suprafata tavii, se scot rondelele de ananas din conserva si se aseaza deasupra, dupa care se introduce prajitura ca cuptor si se lasa la foc potrivit pana cand va capata o nuanta aurie.

Recomandari