Friptura de vitel in stil cubanez

Friptura de vitel in stil cubanez

Prepara o delicioasa friptura din pulpa de vitel marinata si suculenta!

Specificcubanez
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • ulei de masline2 linguri
  • chimen1 lingurita
  • oregano1 lingura
  • sare0
  • suc de portocale1 ceasca
  • ceapa rosie2 bucati
  • piper verde0
  • suc de lime2 linguri
  • delikat2 lingurite
  • pulpa vitel4 bucati
Preparare

Se amesteca bine toate ingredientele cu exceptia carnii si a cepei, apoi se toarna peste carne, acoperind-o in intregime (sau se unge bine carnea cu ea); se lasa asa la marinat 1 ora, la rece, in frigider.

Se incinge bine gratarul si se pun bucatile de carne, pana ce se rumenesc frumos, pe ambele parti; se scot si se pun intr-un castron.

Pe gratarul de carne se pun cele doua cepe rosii, curatate si desfacute in rondele, pana ce se rumenesc si absorb aroma carnii fripte.

Se aseaza pe un platou bucatile de vitel cu rondelele de ceapai alaturi si langa se serveste o salata.

Tips

Se pot aseza langa carne si felii de lime.

Recomandari