Pulpe de curcan cu sos de arahide

Pulpe de curcan cu sos de arahide

Gateste atipic, combinand aromata carne de curcan cu dulcele sos de arahide.

Specificjaponez
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • vin alb500 ml
  • ghimbir2 radacini
  • ceapa rosie2 bucati
Preparare

Pulpele de curcan se invelesc in folie si se bat usor cu ciocanul de snitele, pana se aplatizeaza fara sa se sfasie, apoi se asezoneaza bine cu sare si piper negru.

Se prajesc bine pulpele apoi intr-un wok mare, la foc iute, si se pun intr-un castron, acoperite.

In sosul ramas se pune ceapa rosie, 2 minute, apoi usturoiul si ghimbirul, inca 2 minut, apoi vinul alb 4-5 minute.

Se adauga untul de arahide si uleiul de arahide si se lasa la foc mic pana scade sosul, apoi seopreste focul, se pune pasta de chilli, ceapa verde si alunele.

Pulpele se amesteca cu sosul de soia si deasupra se toarna sosul cu arahide.

Tips

Se serveste cu orez salbatic cu bob lung.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

motto
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right