Cotlete de porc cu ceapa verde

Un preparat festiv foarte potrivit pentru sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena.
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- patrunjel1 legatura
- piersica2 bucati
- vin rosu1 pahar
- piper0 dupa gust
- bulion4 linguri
- unt nesarat125 g
- cotlet de porc4 bucati
- supa de pui250 ml
- ceapa verde2 legaturi
- nectar de caise1 pahar
Preparare
Cotletele de porc se asezoneaza cu sare si piper si se pun la rumenit, fara ulei, pana capata o culoare aurie.
Se adauga in tigaie ceapa verde, tocata marunt, untul de masa topit si se lasa 5-7 minute.
Se adauga nectarul de caise, vinul rosu sau sherry, bulionul si supa de carne si se lasa la foc mic, cu capacul pus, 15-20 d eminute.
Se pune pe farfurie cate un cotlet de porc, o jumatate de piersica din compot, patrunjel proaspat tocat marunt.
Tips
Se serveste fierbinte, alaturi de fasole verde sote si rosie.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Scinteia motivationala !
- person
"http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"