Cotlete de porc cu ceapa verde

Cotlete de porc cu ceapa verde

Un preparat festiv foarte potrivit pentru sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • patrunjel1 legatura
  • piersica2 bucati
  • vin rosu1 pahar
  • piper0 dupa gust
  • bulion4 linguri
  • unt nesarat125 g
  • cotlet de porc4 bucati
  • supa de pui250 ml
  • ceapa verde2 legaturi
  • nectar de caise1 pahar
Preparare

Cotletele de porc se asezoneaza cu sare si piper si se pun la rumenit, fara ulei, pana capata o culoare aurie.

Se adauga in tigaie ceapa verde, tocata marunt, untul de masa topit si se lasa 5-7 minute.

Se adauga nectarul de caise, vinul rosu sau sherry, bulionul si supa de carne si se lasa la foc mic, cu capacul pus, 15-20 d eminute.

Se pune pe farfurie cate un cotlet de porc, o jumatate de piersica din compot, patrunjel proaspat tocat marunt.

Tips

Se serveste fierbinte, alaturi de fasole verde sote si rosie.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

....
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right