Supa de patrunjel

Supa de patrunjel

Dupa atatea sarbatori si atatea delicatese, sigur organismul nostru are nevoie si de o pauza, in care sa ne detoxifiem. Oferta de supe de zarzavaturi si legume proaspete ne va ajuta cu siguranta, iar aceasta inedita reteta de supa de patrunjel va va face placere. Usoara si sanatoasa, supa de

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii100 kcal
Ingrediente
  • patrunjel5 radacini
  • ulei de masline20 ml
  • apa500 ml
Preparare

Se curata patrunjelul, salata si cartofii, se pun la fiert taiate toate in bucati, mai intai radacina de patrunjel si cartofii, apoi salata;

Dupa ce a fiert totul, se adauga uleiul si patrunjelul verde tocat marunt, se potriveste de sare si piper.

Tips

Supa de patrunjel se poate consuma si peste iarna, dar cu legume si zarzavat proaspat este mai savuroasa.

Recomandari