Ficatei libanezi

Ficatei libanezi

O reteta deosebita din toate punctele de vedere, ficateii libanezi incanta prin savoarea data de mixul de condimente orientale, in combinatie cu savoarea ficateilor de pasare.

Specificlibanez
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
nunta  botez  
Ingrediente
  • ardei iute1 bucata
  • ceapa alba1 bucata
  • lamaie1 bucata
  • usturoi uscat4 catei
  • piper0 dupa gust
Preparare

Ficateii de pui se curata si se pun la prajit in ulei de masline, alaturi de ceapa rosie, curatata si taiata in sferturi.

Dupa 4-5 minute de prajit se adauga mixul de condimente libaneze si se mai lasa 2 minute, apoi se opreste focul.

Se curata usturoiul, se piseaza si se adauga peste ficatei, impreuna cu o jumatate de ardei rosu, iute si zeama de la 1 lamaie mica.

Se mai lasa la foc mic inca 5 minute, amestecand mereu, apoi se opreste focul.

Tips

Se servesc cu lipii libaneze.

Recomandari