Specific libanez

Tabouleh este o salata libaneza cu rosii, patrunjel si in mod normal bulgur, eu insa l-am inlocuit cu cus-cus fiindca imi place mult mai mult. E o salata satioasa, aromata, plina de nutrienti, asadar este perfecta acum in special pentru cei care tin post.

Un desert libanez cu adevarat senzual, usor de facut, care-ti trezeste toate simturile datorita finetii cremei de branza proaspata amestecata cu smantana, aromei data de apa de trandafir in combinatie cu mierea, bananele si fisticul.

Aceasta reteta absolut delicioasa poate fi preparata in perioada postului si servita alaturi de specialitati cu susan. Pasta de spanac si acaju se serveste de regula pe biscuiti crocanti din susan. Un aperitiv delicios si sanatos.

Prepara-i micutului tau un sandwich delicios si sanatos, cu carne de curcan.

Inghetata traditionala libaneza, un festin al gustului si prospetimii, inghetata Kilimanjaro incanta intotdeauna turistii aflati in vacanta.

O reteta deosebita din toate punctele de vedere, ficateii libanezi incanta prin savoarea data de mixul de condimente orientale, in combinatie cu savoarea ficateilor de pasare.

Incursiune gastronomica in aromele Orientului, frigaruile "Kafta" fac deliciul unei mese intre prieteni.

Specialitate de supa libaneza, Kishk este vestita pentru gustul inconfundabil al mixturii de iaurt si faina.

Majoritatea nutritionistilor considera tartinele ca marii dusmani ai siluetei si totusi din cand in cand nu ne putem lipsi de ele, de aceea va recomandam tartine libaneze. Aceste tartine libaneze sunt sarace in calorii si pot fi adaptate mai multor tipuri de diete. Tartinele libaneze sunt doar