Negresa cu ciocolata si Guinness

Negresa cu ciocolata si Guinness

Guinness este o bere ideala pentru gatit, deoarece contine mai multe arome discrete, ce pot evidentia celelalte ingrediente. Pregateste acest preparat inedit si-ti vei impresiona cu siguranta prietenii!

Specificirlandez
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • cacao20 g
  • ciocolata cu lapte50 g
  • ou3 bucati
  • unt185 g
  • zahar pudra275 g
  • faina de grau85 g
  • esenta de vanilie0
  • ciocolata neagra185 g
  • ciocolata alba50 g
  • bere guiness100 ml
Preparare

Se acopera o tava cu hartie de copt si se imprastie bucatile de ciocolata alba pe toata suprafata ei.

Se amesteca Guinness, untul, ciocolata neagra si cea cu lapte, tinand tava pe foc pana cand compozitia se topeste.

Se bat ouale impreuna cu zaharul si esenta de vanilie si se adauga apoi in tava.

Se cerne faina si pudra de cacao, apoi se adauga si acestea in tava.

Se lasa la cuptor pentru 20-22 de minute, la 160 de grade Celsius.

Tips

Se serveste calda, cu inghetata de vanilie.

Recomandari