Suc de fructe cu alcool

Suc de fructe cu alcool

Reteta de suc de fructe cu alcool inseamna cu alte cuvinte, sa preparam caisata, visinata, ciresata, piersicata, zmeurata, afinata.... Acest suc de fructe cu alcool va fi o bunatate de bautura plina de vitamine si delicii din fructe. Normal fiindca toata savoarea fruvtelor va trece in acest suc de

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii350 kcal
Recomandat pentru Evenimente
nunta  botez  zile de nastere  craciun  revelion  
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  
Ingrediente
  • afine0
  • caise0
  • cirese0
  • piersica0
  • visine0
  • zmeura0
  • coacaze0
  • alcool0
Preparare

Fructele mai zemoase ca: zmeura, afine, fragute, cirese amare, visine, coacaze negre, rosii si albe, caise, piersici etc. se trec prin masina de suc;

Sucul, obtinut din una sau mai multe fructe combinate dupa gust, se amesteca cu alcoolul, calculand ca produsul rezultat sa aiba peste 25 grade alcool, ca sa nu mai fermenteze;

Se lasa in damigeana 2-3 zile sa se aseze si sa se limpezeasca, apoi se trage in sticle care se vor astupa ermetic. Se lasa in camara si se folosesc la prepararea diferitelor bauturi, lichioruri, adaugandu-se zahar dupa gust.

Tips

In loc de alcool se poate folosi rachiu sau tuica tare (dublu fiarta). Cititi si reteta de Suc de mere si pere .

Recomandari