Retete pentru 12 persoane

Este vara, caldurile sunt ridicate, iar corpul are nevoie de hidratare. O `scuza` perfecta pentru a prepara cateva retete cu pepene rosu! Incearca aceste frigarui cu pepene si branza feta si in mod sigur nu vei fi dezamagita de alegerea pe care ai facut-o.

Pentru o ocazie speciala sau pur si simplu pentru ca va doriti sa faceti o bucurie celor dragi, acest tort este minunat! Racoritor si aromat, este ideal in perioada in care se coc capsunile. Pofta buna!

Soriceii de ciocolata pot fi o surpriza inedita pentru seara de Halloween. Asezati cu grija langa platourile de acadele, bomboane sau alte bunataturi, micutii buclucasi i-ar putea speria chiar si pe cei mai curajosi dintre oaspeti.

Iata un desert simplu si usor de facut, care poate satisface poftele chiar si celor mai mofturoase persoane. Aceste briose au o aroma intensa de ciocolata, o textura fina si un miez moale, cremos. Pot fi servite oricand in timpul zilei, insa noi le recomandam dimineata, la cafea.

Avem pentru tine o ideea dulce de cadou: o cutie cu trufe de casa din ciocolata si vin rosu. Aceste trufe imbina aroma si puterea vinului rosu sec cu ciocolata neagra. Trufele sunt usor de facut, dar au o aroma complexa.

Tortul cu nuca, zahar ars si sirop de artar nu e prea dichisit, nu-i deloc complicat dar e 100% natural si atat de bun ca-i demn de capete incoronate! Serbeaza trecerea dintre ani cu un desert perfect pentru tine si invitatii tai!

Aceasta bautura a aparut initial in India, iar la inceputul secolului al XVII-lea a fost preluata de Anglia. Numele acestui cocktail provine din limba Hindi -"panch"- inseamna "cinci" - numarul de ingrediente folosite pentru prepararea bauturii - alcool, zahar, lamaie, apa, ceai sau condimente.

Aceste piscoturi sunt delicioase, mananci din ele fara sa te saturi si pot insoti de minune un pahar de sampanie. Aceste piscoturi de sampanie sunt atat de usoare si pufoase, incat nu le poti refuza. Putem folosi piscoturi de sampanie la diverse ocazii festive pentru ca merg nemaipomenit cu sampanie

Indiferent ca este ziua cuiva drag sau doar un weekend petrecut in familie prilejul poate fi sarbatorit cu un delicios tort de ciocolata cu trufe, a carui reteta ne este oferita de o bucatareasa desavarsita!

E vremea pentru conservele de toamna atat de apreciate de toata familia. Pregateste de acum acesti gogosari gustosi si vei avea garnitura perfecta pentru preparatele din carne, cu ocazia sarbatorilor!

Iata o reteta delicioasa pe care foarte putini dintre noi se vor abtine sa o incerce. Crusta de biscuite, gustul intens de nuca, crema cu aroma de coniac si vanilia fac din aceste tarte un adevarat deliciu. In plus, sunt foarte aspectuase si pot fi servite la diferite evenimente.

Napolitanele sunt dulciurile agreate de toata lumea, sunt usor de facut, nu necesita prea multa experienta in bucatarie, se pastreaza mult timp si sunt delicioase. Pot fi servite oricand in timpul zilei, atat de cei mici, cat si de cei mari.

Revani sau Harissi, un desert deseori intalnit in Turcia, Grecia, Liban, o prajitura cu gris si iaurt, insiropata, un deliciu . Daca va plac prajiturile dulci-acrisoare neaparat sa o incercati, e deosebita.

Daca doresti sa realizezi un desert rapid si gustos, noi iti recomandam aceasta prajitura cu lamaie si gem de zmeura. Blatul pufos si umplutura de zmeura fac din aceasta prajitura un adevarat deliciu.

O varianta gustoasa de zacusca , cu o aroma deosebita, data de combinatia de legume coapte si peste.

Va oferim acum in preajma sfintelor sarbatori de Pasti o reteta deosebita pentru a prepara mielul de paste.

Probabil ai mancat rosii umplute cu pasta de branza, dar ce ai zice daca ar fi umplute cu pasta de peste? Un meniu potrivit pentru cele doua zile din Postul Pastelui in care este dezlegare la peste si nu numai! Se poate pune in pasta de peste si putin mustar iute.

Daca nu ai preparat pana acum, in casa, praline de ciocolata, e timpul sa afli ca e floare la ureche!

Briosele de cacao cu crema de ciocolata sunt cu siguranta preferatele tale, datorita gustului aromat si select. Briosele se servesc ornate cu crema de ciocolata topita si turnata deasupra si flori de zahar tos.
Newsletter Ele.ro





- person
"zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"