Pui Marinara

Pui Marinara

Preparat astfel, puiul este foarte gustos si isi pastreaza aspectul suculent, asa ca se pot folosi cu incredere si piepti de pui.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
dragobete  
Ingrediente
  • rosii in bulion1 conserva
  • ardei iute2 bucati
  • branza mozzarella200 g
  • ou3 bucati
  • usturoi uscat8 catei
  • ulei de masline8 linguri
  • busuioc4 fire
  • sare0
  • piper0
  • praz1 fir
  • pesmet50 g
  • carne de pui0
  • parmezan1 plic
  • faina0
Preparare

Prazul si usturoiul se toaca marunt si se pun la prajit in uleiul de masline, pana se rumenesc putin.

Se adauga rosiile in bulion, busuiocul tocat marunt si ardeii iuti, apoi se asezoneaza cu sare si piper.

Parmezanul si pesmetul se amesteca bine intr-un castron, in alt castron se pun oualele batute, iar in al 3-lea faina.

Bucatile de pui se dau prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin parmezan si pesmet si se pun la prajit in ulei incins, pana se rumenesc.

In farfuria de servit se pune 1 bucata de pui pane, sos rosu peste ea si mozzarella rasa si se da la microunde pentru 20-30 secunde, pana se topeste mozzarella.

Tips

Se poate pune si telemea rasa in loc de mozzarella daca se vrea un gust mai sarat.

Recomandari