Aripioare picante cu ghimbir

Adu bucataria chinezeasca la tine pe masa si serveste-ti prietenii cu delicioase aripioare picante, alaturi de un savuros orez chinezesc.
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- ardei iute3 bucati
- miere300 g
- usturoi uscat6 catei
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- ghimbir1 bucata
- sos de soia150 ml
- aripioare de pui12 bucati
Preparare
Se curate aripioarele, li se taie varfurile si se pun intr-un castron.
Din miere, ghimbir ras, ardeiul zdrobit, sare, piper si usturoiul zdrobit se prepara o marinata care se toarna peste carne, amestecand bine sa se acopere, apoi se da castronul la frigider 1-2 ore.
Intr-o tigaie adanca se pune toata marinata si se prajeste bine.
Pe farfurie, peste aripioare, se toarna sosul de soia.
Tips
Se poate servi alaturi de orez chinezesc .
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Salvati Cangurii
- person
"salvati animalele pt. ca si ele sunt vietuitoare.sper ca o sa salvati animalele!sper!:( :( :( :( :( :("