Aripioare picante cu ghimbir

Aripioare picante cu ghimbir

Adu bucataria chinezeasca la tine pe masa si serveste-ti prietenii cu delicioase aripioare picante, alaturi de un savuros orez chinezesc.

Specificchinezesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • ardei iute3 bucati
  • miere300 g
  • usturoi uscat6 catei
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • ghimbir1 bucata
  • sos de soia150 ml
  • aripioare de pui12 bucati
Preparare

Se curate aripioarele, li se taie varfurile si se pun intr-un castron.

Din miere, ghimbir ras, ardeiul zdrobit, sare, piper si usturoiul zdrobit se prepara o marinata care se toarna peste carne, amestecand bine sa se acopere, apoi se da castronul la frigider 1-2 ore.

Intr-o tigaie adanca se pune toata marinata si se prajeste bine.

Pe farfurie, peste aripioare, se toarna sosul de soia.

Tips

Se poate servi alaturi de orez chinezesc .

Recomandari