Pui in sos de coriandru

Pui in sos de coriandru

Un sos aromat, care merge de minune cu carnea dulce a puiului, sosul de coriandru ii intregeste savoarea.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
botez  zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • lamaie3 bucati
  • ulei de floarea-soarelui0
  • vin alb200 ml
  • usturoi uscat3 catei
  • sare0 dupa gust
  • smantana500 g
  • coriandru1 legatura
  • piept pui2 bucati
  • piper verde0 dupa gust
Preparare

Pieptii de pui se curata, se dezoseaza si carnea ramasa se taie fasiute inguste, care se pun la prajit in ulei, pana devin aurii, apoi se scot si se scurg pe un servet absorbant.

Se zdrobeste impreuna usturoiul, coriandrul tocat marunt, verdeata uscata, vinul alb si sucul de lamaie, amestecand bine, apoi, dupa 5 minute, se adauga si smantana.

Intr-un vas mare se amesteca pieptul d epui prajit cu sosul rezultat si se mai incalzeste amestecul.

Tips

Se serveste fierbinte, ornat cu coriandru proaspat.

Recomandari