Pulpa de miel cu gutui

Friptura de miel este delicioasa daca adaugi in tava si cateva felii mari de gutui care ii vor spori aroma.
Recomandat pentru Evenimente
pasteIngrediente
- ulei de floarea-soarelui0 dupa gust
- vin alb4 pahare
- usturoi uscat4 catei
- cimbru0 dupa gust
- sare0 dupa gust
- ardei gras1 bucata
- carne de miel1 kg
- piper verde0 dupa gust
- gutuie4 bucati
Preparare
Usturoiul se curata, se zdrobeste bine si se amesteca cu ulei, cimbru, sare, piper, apoi cu aceasta marinata se unge bine carnea de miel, taiata in felii de 2,5 cm grosime.
Gutuile se curata de puf si de seminte si se taie felii subtiri, la fel ca si ardeiul gras.
Pe fiecare felie de carne de miel se aseaza cate o felie de gutuie sic ate o felie de ardei, apoi se ruleaza si se prinde cu cate o scobitoare.
Bucatile de carne se pun intr-un vas cu ulei si condimente si se da vasul la cuptor timp de 30 de minute, pana se rumeneste.
Se adauga vinul alb si se mai lasa 5 minute, apoi se opreste focul.
Tips
Se serveste fierbinte, alaturi de cartofi la cuptor.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"va puteti plimba pe oricare dintre alei , dar daca veti ajunge la inima mea calcati cu grija"