Frigarui cu pui picant, in stil marocan
O idee minunata pentru pranz sau cina, aceste frigarui cu pui picant sunt delicioase si usor de preparat. Serveste-le calde, cu iaurt, alaturi de o portie de cuscus pentru o masa marocana autentica. Pofta buna!
Ingrediente
- ulei de masline2 linguri
- chimen1 lingurita
- iaurt60 g
- ardei gras1 bucata
- coriandru1 lingurita
- chilli1 lingura
- usturoi granulat1 lingura
- piept pui1 bucata
- rosie cherry12 bucati
Preparare
Intr-un castron amesteca toate condimentele: usturoiul, pasta de chilli, uleiul de masline, chimionul, coriandrul si putina sare.
Spala si taie pieptul de pui apoi pune bucatile de pui si amestecul de condimente intr-o punga. Agita bine punga astfel incat carnea sa se imbrace cu condimente si pune punga la frigider pentru 2 ore, la marinat.
Pregateste 12 frigarui si incinge gratarul.
Scoate carnea de pui din punga si aseaz-o bucatita cu bucatita pe frigarui, alternand o bucata de carne cu ardei gras si rosii cherry. Pune-le pe gratar si lasa fiecare frigaruie sa se prajeasca cate 4-5 minute pe fiecare parte.
Serveste-le calde, cu iaurt.